Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kontinen ja Peers trillerin kautta puolivälieriin

Henri Kontinen ja John Peers kaatoivat Rohan Bopannan ja Florin Mergeanin Wimbledonin kolmannella kierroksella.

Urheilu
 
Peter van den Berg
Kymmenenneksi rankattu John Peers (vas.) ja Henri Kontinen venyivät voittoon kuudenneksi sijoitettua paria Rohan Bopannania ja Florin Mergeania vastaan.
Kymmenenneksi rankattu John Peers (vas.) ja Henri Kontinen venyivät voittoon kuudenneksi sijoitettua paria Rohan Bopannania ja Florin Mergeania vastaan. Kuva: Peter van den Berg

Lontoo

Suomalainen Henri Kontinen ja australialainen John Peers selvisivät voittajina uskomattomasta trilleristä Wimbledonin kolmannella kierroksella. Pari kaatoi Rohan Bopannan ja Florin Mergean 2–6, 6–3, 6–4, 6–7 (6–8), 8–6.

Kontisella ja Peersillä oli jo neljä ottelupalloa neljännen erän tiebreakissa, mutta Bopanna ja Mergea selvittivät ne kaikki ja siirsivät ratkaisun viidenteen.

Yhdessä ottelupallossa Kontisella oli tappopaikka verkon päällä, mutta hän löi kämmenvolleynsä leveäksi.

Pari nousi kuitenkin hankalasta tilanteesta ja ratkaisi voiton viidennellä ottelupallolla, kun Bopanna syötti. Ottelupallon oli hankkinut Kontinen päivän parhaalla syötönpalautuksella, kun suomalainen paiskasi Bopannan ykkössyötön läpi rystyllään.

Koko ottelun ajan Kontisella oli ollut suuria vaikeuksia palauttaa erityisesti Bopannan syöttöä, mutta yksi loistopalautus oikeassa paikassa riitti.

Kontisen ja Peersin brittivalmentaja Chris Eaton hymyili leveästi ottelun jälkeen.

”Olin todella otettu siitä, kuinka hyvin Henri ja John palautuivat neljännen erän tappiosta. He pelasivat todella hyvän ottelun”, Eaton sanoi.

Kontinen ja Peers ovat nyt puolivälierissä. He pelannevat seuraavan kerran keskiviikkona. Vastustaja ei ole vielä selvillä.

Peter van den Berg
Kontinen ja Peers onnittelivat toisiaan paikasta puolivälierissä.
Kontinen ja Peers onnittelivat toisiaan paikasta puolivälierissä.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!