Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Puljujärvi ei pääse vielä Edmonton Oilersin jäille – mukana muilla tavoin

Leikattu polvi estää Jesse Puljujärvi osallistumasta Edmonton Oilersin tulokasleirille. Polvi kuitenkin tuntuu koko ajan paremmalta, torniolainen sanoo.

Urheilu
 
Timothy T. Ludwig
Edmonton OIlers varasi Jesse Puljujärven kesäkuun varaustilaisuuden neljäntenä pelaajana.
Edmonton OIlers varasi Jesse Puljujärven kesäkuun varaustilaisuuden neljäntenä pelaajana. Kuva: Timothy T. Ludwig

Jääkiekon superlupaus Jesse Puljujärvi on paraikaa Edmonton Oilersin tulokasleirillä, mutta ei pysty vielä osallistumaan jääharjoituksiin.

Puljujärvelle tehtiin alle 18-vuotiaiden MM-kisojen jälkeen pienehkö polvileikkaus. Torniolainen päässee jäälle kuukauden päästä, mutta on jo muuten joukkueen menossa mukana.

”Hän on mukana videotapaamisissa. Hän seuraa harjoituksia. Hän on mukana valmentajien tapaamisssa. Hän alkaa ymmärtää, mitä on olla jonain päivänä Edmonton Oiler. Tämä kaikki auttaa Puljujärveä, kun hän palaa kotiinsa kesällä”, Oilersin pelaajakehityksestä vastaava johtaja Rick Carriere sanoi Edmonton Sun -lehdelle.

”Tämä kaikki auttaa häntä, kun hän palaa kotiinsa kesällä. Hänellä on jotain, minkä kanssa tehdä töitä, jotta hän voi tulla ottamaan paikkansa Oilerina.”

Puljujärvi itse kertoi lehdelle, että hänen polvensa tuntuu koko ajan paremmalta. Hän totesi myös nauttivansa olostaan Edmontonissa, vaikka ei pysty vielä luistelemaan.

”Täällä on hauskaa, nämä on hyviä jätkiä.”

Oilersin varsinainen harjoitusleiri käynnistyy syyskuun puolivälissä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!