Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

VPS:n jamaikalaisduo syvensi Interin tuskaa

VPS voitti FC Interin 2–0. Turkulaiset ovat hävinneet seitsemästä viimeisimmästä ottelustaan kuusi.

Urheilu
 
Juha Tamminen
Steven Morrissey iski ottelun toisen maalin. Kuva huhtikuulta.
Steven Morrissey iski ottelun toisen maalin. Kuva huhtikuulta. Kuva: Juha Tamminen

Vaasan Palloseura (VPS) jatkoi maanantaina FC Interin tuskaista Veikkausliigakesää nujertamalla turkulaiset maalein 2–0 (2–0).

VPS:n avausosuman iski 12. minuutilla Jamaikan Andre Anthony Clennon, ja toisen maalin teki hänen maanmiehensä Steven Morrissey 45. minuutilla.

”Ensimmäiset kaksikymmentä minuuttia hallitsimme hyvin palloa ja saimme hyviä hyökkäyksiä. Sitten tekemisemme hieman lopahti. En tiedä väsyimmekö hieman. Tänään oli aika raskas keli isolla kentällä. Ei meillä mitään suurta hätää kuitenkaan ollut”, VPS:n kapteeni Ville Koskimaa sanoi seuran nettisivuilla.

VPS oli toisella jaksolla selvästi enemmän puolustuskannalla, mutta vaisu Inter ei onnistunut luomaan vaarallisia tilanteita.

”Toisella jaksolla saimme enää muutaman hyvän hyökkäyksen ja keskityimme enimmäkseen oman maalin suojelemiseen. Sehän meni juuri niin kuin pitikin. Tämä oli meiltä tasapainoinen esitys”, Koskimaa sanoi.

Vaasalaiset nousivat toisella peräkkäisellä voitollaan sarjataulukossa kuudennelle sijalle. Joukkue on voittanut viimeisestä neljästä ottelustaan kolme.

”Kaikki ei tapahtu välttämättä nuorella joukkueella nopeasti, kun tehdään asioita uudella tavalla. Tämä on vain normaalia joukkueen kasvua kauden edetessä. Toivottavasti parannetaan vielä lisää”, Koskimaa pohti.

Jo kolmannen peräkkäisen tappionsa kärsinyt Inter puolestaan jatkaa kymmenentenä. Turkulaiset ovat hävinneet seitsemästä viimeisimmästä ottelustaan kuusi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?