Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

NBA-liigan voittoennätyksen tehnyt Golden State kaappasi seitsenkertaisen tähdistöpelaajan

Urheilu
 
Kyle Terada / USA Today Sports
Kevin Durant (vas.) ja Stephen Curry kohtasivat tämän vuoden pudotuspeleissä. Ensi kaudesta alkaen miehet ovat joukkuetovereita.
Kevin Durant (vas.) ja Stephen Curry kohtasivat tämän vuoden pudotuspeleissä. Ensi kaudesta alkaen miehet ovat joukkuetovereita. Kuva: Kyle Terada / USA Today Sports

Koripalloliiga NBA:ssa viime kaudella uuden runkosarjan voittoennätyksen tehnyt Golden State Warriors on vahvistanut rivejään.

Joukkue hankki liigan valovoimaisimpiin tähtiin kuuluvan Kevin Durantin Oklahoma City Thunderista sopimuksella, jonka kestoksi on arvioitu kaksi vuotta ja arvoksi lähes 50 miljoonaa euroa.

Laitahyökkääjä on valittu seitsemän kertaa liigan tähdistöotteluun, ja hänet valittiin sarjan arvokkaimmaksi pelaajaksi vuonna 2014.

Hän oli Oklahoman kanssa lähellä pudottaa Golden State tämän vuoden pudotuspeleissä, mutta Warriors nousi ottelusarjassa 1–3-tappioasemasta 4–3-voittoon.

Durant, 27, sanoi siirtyvänsä finaaleissa Clevelandille taipuneeseen Warriors-ryhmään edistääkseen kasvuaan pelaajana ja ihmisenä.

”Ymmärrän, että tuotan monille pettymyksen valinnallani, mutta teen sen, mikä tuntuu tällä hetkellä oikealta”, Durant kommentoi.

”Tulen kaipaamaan Oklahoma Cityä ja rooliani tämän merkittävän joukkueen rakentamisessa. Arvostan suuresti suhdettani organisaatioon, ystäviin, joukkuetovereihin ja faneihin.”

Durant oli NBA:n siirtomarkkinoiden ylivoimaisesti suurin nimi, ja miehen siirron myötä Stephen Curryn ja Klay Thompsonin johtama Warriors on entistä vaikeammin voitettavissa ensi kaudella. Tämän kauden 73 voittoa 82 ottelusta on silti todella kovan työn takana.

Lähde: AFP

Mark D. Smith / USA Today Sports
Kevin Durant kohtasi pudotuspeleissä Golden Staten Harrison Barnesin.
Kevin Durant kohtasi pudotuspeleissä Golden Staten Harrison Barnesin.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!