Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jarkko Nieminen nimettiin Davis Cup -joukkueeseen

Suomen joukkueessa Tanskaa vastaan pelaavat Niemisen lisäksi Harri Heliövaara, Patrik Niklas-Salminen ja Patrick Kaukovalta.

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Antti Hämäläinen
Jarkko Nieminen päätti virallisesti uransa tennisammattilaisena marraskuussa the Final Night -tapahtumassa, jossa hän pelasi jäähyväisottelun Roger Federeriä vastaan.
Jarkko Nieminen päätti virallisesti uransa tennisammattilaisena marraskuussa the Final Night -tapahtumassa, jossa hän pelasi jäähyväisottelun Roger Federeriä vastaan. Kuva: Antti Hämäläinen

Anna von Hertzen HS

Ammattilaistenniksestä eläköitynyt Jarkko Nieminen ei ole vielä pistänyt mailaansa lopullisesti kaappiin. Nieminen pelaa Suomen joukkueessa Tanskaa vastaan tenniksen Davis Cupin Euroopan-Afrikan lohkon toisella kierroksella.

Suomen joukkueeseen nimettiin Niemisen lisäksi Harri Heliövaara, Patrik Niklas-Salminen ja Patrick Kaukovalta.

Henri Kontinen ei ole joukkueessa mukana, sillä hän pelaa näillä näkymin samanaikaisesti parinsa John Peersin kanssa Hampurissa ATP 500 -kilpailun.

Suomen joukkue koostuu vanhemmista ja nuoremmista pelaajista.

”Jarkko ja Harri tuovat joukkueeseen korin täydeltä kokemusta ATP-kiertueelta, viiden erän otteluista ja lukuisista maaotteluista. Nuorempi parivaljakko edustaa puolestaan Suomen tenniksen tulevaisuutta”, Suomen kapteeni Kim Tiilikainen sanoo Tennisliiton sivuilla.

”Suomen miesten maajoukkueessa on tunnetusti ollut mahtava ryhmähenki, ja olen vakuuttunut, että se saa jatkoa. Lähden odottavaisin mielin Tanskaan”, Tiilikainen lisää.

Tanska isännöi 15.-17. heinäkuuta pelattavaa kohtaamista Kööpenhaminen lähellä sijaitsevassa Kongens Lyngbyssä. Ottelut pelataan sisähallissa kovalla alustalla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!