Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tennistähti hermostui Wimbledonissa – uhkasi virtsata purkkiin kesken erän

Pablo Cuevas suuttui, kun tuomari ei päästänyt häntä vessaan kesken nelinpeliottelun.

Urheilu
 
PASCAL ROSSIGNOL
Vessahädästä kärsinyt Pablo Cuevas osoitti mieltään monella tavalla. Kuva toukokuulta.
Vessahädästä kärsinyt Pablo Cuevas osoitti mieltään monella tavalla. Kuva toukokuulta. Kuva: PASCAL ROSSIGNOL

Wimledonin tennisturnauksessa nähtiin tiistaina erikoinen näytös, kun tuomari ei antanut Pablo Cuevasille lupaa käydä pissalla kesken nelinpeliottelun. Pelaaja saa sääntöjen mukaan käydä kaksi kertaa ottelun aikana vessassa, ja Cuevas oli jo vuoronsa käyttänyt.

Urugualainen hermostui tuomarin kiellosta niin, että uhkasi virstata purkkiin. Cuevas sai varoituksen epäurheilijamaisesta käytöksestä, jonka jälkeen hän löi pallon vihaisena katsomoon. Tempaukset tuottivat parille pistevähennyksen.

Cuevas istui vielä alas parinsa Marcel Granollersin kanssa, eikä suostunut jatkamaan ottelua. Paikalle jouduttiin kutsumaan otteluvalvoja.

Cuevas ja Granollers hävisivät lopulta Jonny Marraylle ja Adil Shamasdinille 6-3, 4-6, 6-4, 3-6, 14-12. Marray ymmärsi Cuevasin tuohtumusta.

”Menin vessaan kaksi kertaa ottelun aikana, ja viides erä oli pitkä. Minun mielestäni ylimääräinen vessakäynti pitäisi sallia, jos ottelu kestää viisi erää”, Marray sanoi BBC:lle.

”Tuomareita on kuitenkin kunnioitettava, tapahtui ottelussa mitä tahansa. Toki pari sanaa voi vaihtaa, mutta tuomarit yrittävät tehdä parhaansa ja heitä pitää kunnioittaa”, Marray lisäsi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!