Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Walesin kannattaja selvitti pomonsa antaman Facebook-haasteen ja sai luvan jäädä Ranskaan katsomaan EM-välierää

Walesilainen Matt Trotman pääsee sittenkin näkemään Wales–Portugali-välierän paikan päällä.

Urheilu
 
Charles Platiau / Reuters
Walesin kannattajilla on ollut aihetta juhlaan EM-kisoissa.
Walesin kannattajilla on ollut aihetta juhlaan EM-kisoissa. Kuva: Charles Platiau / Reuters

Walesin jalkapallomaajoukkueen kannattajalla Matt Trotmanilla oli viikko sitten ongelma. Trotman oli paikan päällä Ranskassa seuraamassa Walesin kaikkien aikojen menestystarinaa, mutta työt uhkasivat estää kisareissun jatkumisen.

Kun Wales selvisi alkulohkosta jatkoon, Trotman päätti lähteä seuraamaan neljännesvälierää Pohjois-Irlantia vastaan paikan päälle Pariisiin.

Wales eteni puolivälierään, mutta Trotmanin loma oli lopussa. Yhdysvaltojen San Franciscossa rekrytointiyrityksessä työskentelevä Trotman soitti pomolleen ja kysyi, voisiko lomaa pidentää, jotta hän pääsisi seuraamaan puolivälieräottelua Belgiaa vastaan.

Pomo suostui. Trotman kävi otteluiden välillä tekemässä töitä yrityksensä Lontoon toimistolla, mutta pääsi katsomaan Walesin 3–1-voittoa Belgiasta.

Voitto puolivälierissä oli varmasti ikimuistoinen kokemus, mutta Trotmanilla oli taas ongelma. Hän tarvitsisi lisää vapaata, jotta voisi jäädä Ranskaan katsomaan EM-välierää.

”Soitin pomolleni ja kysyin olisiko mitenkään mahdollista, että saisin jäädä”, Trotman sanoi Wales Onlinen haastattelussa.

”Hän vastasi minulle kieli poskessa, että jos saan yli 1 000 Facebook-tykkäystä, voin jäädä.”

Trotman teki aiheesta statuspäivityksen Facebookiin. Tykkäyksiä sateli ja ihmiset alkoivat jakaa päivitystä. Nyt tykkäyksiä on jo 1 600 kappaletta.

”En uskonut, että niin tapahtuisi. Päätin kuitenkin yrittää ja onneksi esimieheni piti sanansa.”

Pomon haaste oli siis selvitetty ja Trotman sai jäädä ranskaan. Liput keskiviikkona Lyonissa pelattavaan Wales–Portugali-välierään hän hankki pettyneiltä englantilaisfaneilta sopuhintaan.

Walesilainen Trotman on tapauksesta ikuisesti kiitollinen sekä tykkääjille että pomolleen.

Trotman on työskennellyt nykyisessä työpaikassaan vain puoli vuotta, eikä hän uskonut, että työnantaja joustaisi jalkapallon takia.

Ilmeisesti hän on valinnut työpaikkansa erittäin hyvin. Trotmanilla on nimittäin jo valmiiksi lupa jäädä Ranskaan, jos Wales etenee EM-turnauksen loppuotteluun.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!