Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

EM-yleisurheilussa toinen kilpailupäivä – Neziri ja Ruuskanen hakevat menestystä

Urheilu
 
Martti Kainulainen / Lehtikuva
Antti Ruuskanen oli karsinnan ykkönen.
Antti Ruuskanen oli karsinnan ykkönen. Kuva: Martti Kainulainen / Lehtikuva

Keihäänheittäjä Antti Ruuskanen hakee illalla toista peräkkäistä Euroopan mestaruuttaan, kun miesten keihäsfinaali kilpaillaan Amsterdamissa. Ruuskanen heitti eilen keskiviikkona karsinnan pisimmän heiton 88,23.

Tiukan vastuksen Ruuskaselle antaa ainakin Saksan Thomas Röhler, joka on ainoana ylittänyt 90 metriä tällä kaudella. Karsinnan Röhler selvitti helposti tuloksella 83,98.

Keihäsfinaali alkaa illalla kello 19.35.

Tero Pitkämäki ja Ari Mannio karsiutuivat finaalista.

Jo aamupäivällä kisa-areenalle astelevat seiväshyppääjät Wilma Murto ja Minna Nikkanen, kun naisten seipään karsinta alkaa kello 10.35. Aamupäivällä alkukilpailuissa ovat mukana myös miesten 200 metrin alkuerissä kisaava Samuli Samuelsson ja keihäänheiton naisten karsinnassa heittävä kolmikko Jenni Kangas, Heidi Nokelainen ja Sanni Utriainen.

Samuelsson kilpailee kello 11.50 alkavissa erissä. Kangas heittää ensimmäisessä ryhmässä kello 13 alkaen. Nokelaisen ja Utriaisen ryhmä kisaa 14.35.

Iltakilpailut käynnistyvät 17.05. Kymmenen minuuttia tästä, kello 17.15 Oskari Mörö hakee finaalipaikkaa miesten 400 metrin alkuerien välieristä. Kello 18.10 juostaan naisten pika-aidat. Mukana ovat suomalaisista Reetta Hurske ja Nooralotta Neziri. Jos tie finaaliin aukeaa, se on vuorossa illan loppupuolella, kello 20.40.

Neziri pääsi EM-kisoissa suoraan välieriin tilastoaikansa perusteella. Hurske selvitti tiensä jatkoon keskiviikon alkueristä.

Miesten pituuden finaalissa kello 19.20 kilpailee Kristian Bäck. Bäck oli karsinnan kuudes tuloksella 796.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!