Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Taiwon maali ja tasapeli riittivät Klubille jatkopaikkaan

HJK ja FC Atlantasin taisto Eurooppa-liigassa ei saanut katsojia liikkelle.

Urheilu
 

HJK pelasi liettualaisen FK Atlantasin kanssa kotonaan tasan 1–1. Kyseessä oli Eurooppa-liigan karsintojen ensimmäisen kierroksen toisen osaottelu. Klubi eteni karsintojen toiselle kierrokselle yhteismaalein 3–1.

Joko helsinkiläisyleisöä vaivasi torstai-iltana EM-ähky tai sitä ei vain kiinnostanut lähteä koleaan ja sateiseen Töölön. Paikalle vaivautui vain niukalti katsojia, vaikka Klubilla oli allaan neljä peräkkäistä vierasottelua.

HJK esitti yleisökadosta huolimatta selvästi vahvemman avauspuoliskon kotiottelussaan kuin Liettuassa, jossa se oli ajoittain liemessä. Nyt Klubi pysyi puolustuksellaan ja prässipelillään eliminoimaan vastustajansa vahvuudet.

Toni Kolehmainen aloitti Klubin kymppipaikalla, ja joukkueen hyökkäyksen ydin, Atom, penkillä. Kolehmainen raastoi vahvasti puolustussuuntaan. Hän painosti voimakkaasti liettualaisten toppareita ja vaikeutti siten vastustajan pelinrakentelua.

Katkojen jälkeen HJK oli vaarallinen hyökkäyspäässä. Se ratkaisi otteluparin 30. peliminuutilla, kun Richard Gadze pelasi Nikolai Alhon hienosti läpi. Laituri harhautti maalivahti Marius Adamonisin, joka kaatoi tämän varoituksen arvoisesti rangaistusalueella. Taye Taiwo viimeisteli pilkulta avausmaalin.

Kuten vieraissa, olivat Klubin maalivahti Thomas Dähne ja hyökkääjä Alfredo Morelos myös kotipelin hahmoja. Saksalaisvahti venyi moneen hyvään torjuntaan, vaikka Marius Papšysin laukoma, puolustuksen jaloista lähtenyt tasoitusmaali lörähtikin turhan helposti alanurkkaan.

Morelos oli puolestaan jatkuvasti aktiivinen ja pystyi luovalla haastamisella syömään vastustajan omaa hyökkäysterää.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!