Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Räikkösellä edessään juhlakisa Ferrarilla: ”Toivottavasti olen täällä yhä tulevaisuudessakin”

Kimi Räikköselle tulee sunnuntaina täyteen sata kisaa Ferrarilla.

Urheilu
 

Formulakuski Kimi Räikköselle tulee sunnuntaina täyteen sata kisaa Ferrarilla. Mitä se hänelle merkitsee?

”Itse asiassa sata kisaa ei kuulu kovin suurelta määrältä. Paljon vuosia siihen on tarvittu.”

”Ferrari on F1-sarjan paras tiimi minun mielestäni. Se on kuuluisin nimi tässä urheilussa, ja kun summaan vuoteni täällä, voitin mestaruuden Ferrarilla, eikä se ole onnistunut kaikille”, Räikkönen pohdiskeli Ferrarin lehdistötilaisuudessa torstaina.

”On todella onnellinen ollessani osa Ferraria, ja toivottavasti olen täällä yhä tulevaisuudessakin.”

Räikkönen kiitteli Itävallassa, että hänen kolmossijansa tuli Mercedesten kolarin lahjana. Miten Kimi nyt katsoo Lewis Hamiltonia ja Nico Rosbergiä?

”Eihän se minulle kuulu. Se oli ihan heidän välisensä juttu. En ole kiinnostunut, enkä halua sekaantua siihen millään tavalla”, Räikkönen vetäytyi aiheesta.

Ferrari ei ole voittanut tällä kaudella, ja on ajanut 15 kisaa voitotta. Voiko tallin yhä realistisesti sanoa ajavan mestaruudesta?

”En näe syytä, miksemme voisi taistella mestaruudesta, koska niin paljon pisteitä on yhä saatavilla. Toivoimme olevamme paremmissa asemissa kuin missä olemme nyt”; Räikkönen sanoi.

Hän muistutti, että talli lähtee jokaiseen kisaan maksimoimaan sen, mitä heillä on käytössään.

”Olen varma, että voimme voittaa kisoja tällä kaudella, ja taistelemme mestaruudesta niin kauan kuin se on mahdollista”, Räikkönen summaili.

Seuraava F1-etappi Silverstone kuuluu Valtteri Bottaksen eittämättömiin suosikkiratoihin. Kaksi vuotta sitten hän nousi loistavalla kisasuorituksella kaukaa takaa toiseksi.

”Tämä on Williamsin kotikisa, ja tunnelma on aina loistava. Meillä on korkeat odotukset. Tämän pitäisi olla yksi niistä hyvistä radoista meidän autollemme”, Bottasa sanoi.

Katsotaan nyt ensin, miten harjoitukset sujuvat. Muutamilla radoilla on ollut todella tiukkaa. Odotimme niilläkin paljon, mutta tuloksia ei tullut.”

”Meidän täytyy saada renkaat toimimaan. Siitä tuli pääongelma meille niin Bakussa kuin Itävallassakin”, Bottas painotti.

Mikä sitten meni Itävallassa pieleen, kun Bottas jäi kisassa yhdeksänneksi?

”Se kisa oli meille todella suuri pettymys. McLaren pystyi käyttämään ne olosuhteet edukseen, kun sai toimimaan ne renkaat uudella asvaltilla hyvin. Me olimme vastakohta, ja olimme pulassa. Analysoimme tapahtunutta edelleen. Siinä oli lukuisia tekijöitä.”

Bottas tutkii asiaa insinöörien kanssa, jotta talli ymmärtäisi paremmin, mitä oikein tapahtui.

”Hyvä juttu nyt, että tämä on normaali asvaltti, ja toivon mukaan autokin toimii tällä radalla paremmin.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?