Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kontinen ja Watson päihittivät lajilegendat – taktiikka luotiin vasta pelin aikana

Yhdessä ensimmäistä kertaa pelanneet Henri Kontinen ja Heather Watson voittivat sekanelinpelin kolmannella kierroksella Leander Paesin ja Martina Hingisin.

Urheilu
 
Peter van den Berg
Henri Kontinen nautti ja piti hauskaa kentällä. Arkistokuva.
Henri Kontinen nautti ja piti hauskaa kentällä. Arkistokuva. Kuva: Peter van den Berg

Lontoo

Olipa riemastuttava voitto. Wimbledonin ykköskentän noin 5 000 katsojaa olivat samaa mieltä, kun yleisö osoitti äänekkäästi suosiotaan Henri Kontiselle ja britti Heather Watsonille.

He voittivat sekanelinpelin kolmannella kierroksella lajilegendat Leander Paesin ja Martina Hingisin 3–6, 6–3, 6–2.

”Hauskaa oli. Olimme aamulla yhdessä lyömässä ja sovimme vain, kummalta puolelta palautamme”, Kontinen kertoi Wimbledonin illassa.

Hingis, 35, on voittanut grand slameissa 5 kertaa kaksinpelin, 12 kertaa nelinpelin ja viisi kertaa sekanelinpelin. Paesin, 43, saavutukset ovat puolestaan kahdeksan nelinpeli- ja 10 sekanelinpelimestaruutta.

Hingis ja Paes voittivat viime vuonna sekanelinpelin kolmessa grand slam -kisassa, ja tänä vuonna he ehtivät jo voittaa Ranskan avoimet.

”Ei sen nyt silleen ole väliä, kenet voittaa mixtissä. Mutta kun he ovat pärjänneet niin hyvin, niin jotain ovat tehneet oikein”, Kontinen sanoi.

Ottelun alku oli vaivalloinen Kontiselle ja Watsonille. Kontinen hävisi esimerkiksi heti syöttönsä, ja muutenkin yhteispeli takelteli – ymmärrettävästi, koska he pelasivat ensimmäistä kertaa parina.

”Aloin kertoa Heatherille, mihin haluaisin hänen palauttavan, syöttävän ja liikkuvan”, Kontinen kertoi taktiikasta, joka luotiin ottelun kuluessa.

Puolivälierissä Kontinen ja Watson kohtaavat Scott Lipskyn ja Alla Kudrjavtsevan. Yhdysvaltalainen Lipsky on nelinpelirankingissa sijalla 38 ja venäläinen Kudrjavtseva sijalla 24.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!