Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Klubin matka hämärään kolkkaan

Urheilu
 

HJK on pelannut Euroopan seurajoukkuekilpailussa 50 vuoden ajan, mutta koskaan aiemmin se ei ole kohdannut bulgarialaista vastustajaa. Tänään Stara Zagorassa Eurooppa-liiga toisen karsintakierroksen ottelussa vastaan astelee Beroe Stara Zagora, tuntematon vastustaja tuntemattomasta maasta.

Bulgarialaisvastustaja osallistuu nyt neljännen kerran seitsemän vuoden aikana Eurooppa-liigan karsintoihin.

Seuran tilastohistorian perusteella Klubilla on todennäköisesti edessään vaikea vierasottelu. Kuusi vuotta sitten Markus Heikkisen edustama Rapid Wien jäi Stara Zagorassa 1–1-tasapeliin, ja vuosi sitten Teemu Pukin edustama Bröndby voitti vieraissa Beroen niukasti 1–0 ja selvisi jatkoon samoin yhteislukemin.

”Joukkueessa on muutama erittäin hyvä yksilö, ja he ovat isossa roolissa hyökkäyksissä. He pelasivat ensimmäisellä kierroksella kotona kahdella kärjellä ja keskikentän timanttimuodostelmalla ja olivat hyvin hyökkäysorientoituneita”, päävalmentaja Mika Lehkosuo kertoi HS:lle.

Klubilla on vastassa jotakuinkin saman tasoinen vastustaja. Tämä on se ylitettävä kynnys, jotta HJK pääsisi haastamaan selkeästi parempaa joukkuetta.

HJK:n nykyjoukkueella Beroen kaataminen ei pitäisi olla mahdoton tehtävä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?