Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

PK-35 Vantaa hukkasi johtonsa ja jatkaa liigajumbona

Urheilu
 

PK-35 Vantaa näytti 20 minuutin ajan jättävän Veikkausliigan jumbosijan taakseen, kun se vieraili Vaasassa VPS:n vieraana. Lopulta isännät nousivat kuitenkin takaa 2–1-voittoon.

Voitto oli vaasalaisille neljäs perättäinen. Vantaalaisille ottelu oli kolmas perättäinen ilman täyttä pistepottia.

Ottelun avausmaalin viimeisteli 52. minuutilla vieraiden Ilari Äijälä. Hän lähetti pystysyötön Aleksi Ristolalle, jonka jaloista maalivahti Jevgeni Kobozev liukui pallon suoraan Äijälälle. Vasen puolustaja sijoitti pallon varmasti verkkoon.

VPS:n tasoituksen iski 75. minuutilla Sebastian Strandvall. Mies laukoi rangaistusalueen rajalta vapaapotkun tarkasti tolpan juureen ja avasi kauden maalitilinsä.

Voittomaalin teki 86. minuutilla Pyry Soiri. PK-35 Vantaan maalivahti Daniel Kollar torjui ensin Soirin rangaistuslaukauksen, mutta irtopallo tuli suoraan takaisin Soirille, jolla oli helppo työ laukoa kauden seitsemäs maalinsa.

VPS hallitsi muutamia hetkiä lukuun ottamatta ottelua, ja vieraiden vaarallisimmat tilanteet syntyivät vaasalaisten omista virheistä.

Maalipörssissä kakkossijalla olevalla Njazi Kuqilla oli ottelun alkupuolella parikin mainiota paikkaa viedä vieraat johtoon, mutta mies hukkasi tilanteet aikailuun.

Isäntien tuhlaripoika oli puolestaan Loorents Hertsi, jolla oli jo ensimmäisen puolen tunnin aikana paikkoja kolmeenkin maaliin. Tolppaa lähemmäksi hän ei kuitenkaan päässyt.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?