Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jokerien KHL-pelit alkavat pitkällä vieraspeliputkella, lentokilometrejä enemmän kuin viime kaudella

Urheilu
 
Markku Ulander / Lehtikuva
Jesse Joensuu ja Pavel Koledov väänsivät viime kauden ottelussa.
Jesse Joensuu ja Pavel Koledov väänsivät viime kauden ottelussa. Kuva: Markku Ulander / Lehtikuva

Jokerit avaa kautensa jääkiekon KHL:ssä vierasottelulla Moskovan Spartakia vastaan 23. elokuuta.

Ottelun jälkeen Jokerit jatkaa vieraspelejä yli syyskuun puolivälin. Kotiavaus on vuorossa vasta 17. syyskuuta, jolloin Avangard Omsk saapuu Helsinkiin. Omsk-ottelu on Jokerien kauden kahdeksas.

Uutena joukkueena KHL:ään liittyvä pekingiläisseura HC Red Star Kunlun saapuu Helsinkiin 12. marraskuuta. Jokerien Kiinan-matka on vuorossa 12. tammikuuta. Runkosarja päättyy 16. helmikuuta.

Jokerit kertoo tiedotteessaan, että runkosarjan lentomatkaksi tulee 53 300 kilometriä. Matka on 3 200 kilometriä enemmän kuin viime kaudella. Pisin vieraskiertue alkaa Kiinassa pelattavasta vieraspelistä. Sen jälkeen Jokerit käy vielä Vladivostokissa ja Habarovskissa ennen paluuta kotiin.

Matkakulut ovat Jokereille merkittävä kuluerä. Jokerien toimitusjohtaja Jukka Kohonen kertoi maaliskuussa HS:n haastattelussa, että viime kaudella itä-Venäjän vieraskiertueen hinta oli 400 000 euroa.

Juttua korjattu 15.7. kello 17.05. Lisätty Jukka Kohosen kommentit viime kauden matkasta. 15.7. kello 16.59 korjattu Kiinan-pelin ajankohta. Jokerit pelaa Kiinassa tammikuussa, ei syyskuussa, kuten jutussa aiemmin mainittiin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?