Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suomi tasatilanteessa Davis Cupissa Jarkko Niemisen voitolla – ”Alkuni oli vähän hidas”

Urheilu
 
Kalle Parkkinen
Jarkko Nieminen voitti ensimmäisen ottelun.
Jarkko Nieminen voitti ensimmäisen ottelun. Kuva: Kalle Parkkinen

Suomi ja Tanska ovat avauspäivän jälkeen tasatilanteessa 1–1 tenniksen Davis Cupissa Euroopan–Afrikan lohkon toisessa ryhmässä.

Suomi siirtyi 1–0-johtoon Davis Cupissa Tanskaa vastaan, kun Jarkko Nieminen voitti avausottelussa Mikael Torpegaardin 7–6 (7–1), 7–5, 6–2.

”Alkuni oli vähän hidas. Vastustaja pelasi aggressiivisesti, mikä oli häneltä varmasti ihan oikea taktiikka. Hänen kakkossyöttönsäkin olivat kovia”, Nieminen sanoi Tennisliiton tiedotteen mukaan.

”Kolmannessa erässä hän ei ehkä uskonut enää voittoon. Olin ottelussa tasaisempi. Ehkä se oli se kokemus sitten, joka ratkaisi.”

Päivän toisessa ottelussa Harri Heliövaara kohtasi Frederik Nielsenin. Nielsen voitti kolmessa erässä 6–4, 6–4, 7–6 (7–5).

”Odotinkin, että hän pelaa isoa peliä, mutta hän otti riskejä ehkä vielä oletettua enemmän. Nielsen reagoi nopeasti ja onnistui aiheuttamaan minulle kiirettä. Omat tiukat syöttövuorot olisi pitänyt pitää, mitä en valitettavasti kovin paljon tehnyt”, Heliövaara sanoi.

Suomi ja Tanska kohtaavat Kööpenhaminassa, Huomenna lauantaina ohjelmassa on nelinpeli ja ylihuomenna sunnuntain kaksi kaksinpeliä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?