Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kimi Räikkösen käyttämästä äänteestä tehtiin dubstep-remix ja humoristinen video

Kimi Räikkösen vastaukset toimittajien kysymyksiin alkavat usein äänteellä ”buah”.

Urheilu
 
Andrew Boyers / Reuters
Kimi Räikkönen on ajanut Ferrarilla kahteen otteeseen, kausina 2007–2009 ja vuodesta 2014 lähtien.
Kimi Räikkönen on ajanut Ferrarilla kahteen otteeseen, kausina 2007–2009 ja vuodesta 2014 lähtien. Kuva: Andrew Boyers / Reuters

Ferrarin F1-kuljettajan Kimi Räikkösen lausahdukset ovat vuosien ajan naurattaneet formulamaailmaa. Vähäsanaisen, mutta suorasukaisen suomalaiskuljettajan sutkautuksia on listattu monilla verkkosivustoilla.

Räikkönen, 36, vastaa toimittajien kysymyksiin usein lakonisesti. Yleensä hänen vastauksensa englanninkielisissä haastatteluissa alkaa äänteellä ”buah”.

Nyt Räikkösen käyttämästä ”buah”-äänteestä on tehty dubstep-remix ja video. YouTube-kanava CoughCoughWink Productionsin tekemän humoristisen videon voi katsoa täältä.

38 sekunnin mittainen taidepläjäys on tehty kesän 2016 Kanadan gp:n lehdistötilaisuudesta, jossa Räikkönen aloittaa vastauksensa tv-kommentaattori Leigh Diffeyn kysymykseen tutulla äänteellä.

Videosta jutun tehnyt VICE Sports arvelee, että Räikkönen aloittaa vastauksensa yleensä samalla tavalla, jotta hän kuluttaisi aikaa epämiellyttävissä lehdistötilaisuuksissa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!