Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pekka Hyysalo ja Mika Häkkinen aikovat auttaa Michael Schumacheria

Urheilu
 
Tony Gentile / Reuters
Michael Schumacher
Michael Schumacher Kuva: Tony Gentile / Reuters

FightBack-organisaatiosta tuttu Pekka Hyysalo haluaa auttaa lasketteluonnettomuudessa loukkaantunutta Michael Schumacheria.

Hyysalo julkaisi perjantaina Facebook-sivuillaan kuvan, jossa hän poseeraa entisen F1-kuljettajan Mika Häkkisen kanssa.

Kuvatekstissä Hyysalo kertoo pohtineensa pitkään Schumacherin auttamista ja yhteistyötä Häkkisen kanssa. Häkkinen oli urallaan yksi seitsenkertaisen maailmanmestarin Schumacherin kovimmista kilpakumppaneista.

”Tahdoin jakaa VASA Concept:ista saamani suuren avun hänen kanssaan, sillä tunnen saaneeni oikeasti todella merkittävää apua kyseisestä kuntoutuksesta. Schumia uskon konseptin auttavan, sillä VASA Conceptin luoja, Rajul Vasa kertoo auttaneensa aivan vastaavassa tilassa ollutta brittiä”, Hyysalo kirjoittaa.

Entinen freestylehiihtäjä Hyysalo, 25, toipuu yhä huhtikuussa 2010 sattuneesta lasketteluonnettomuudesta. Hyysalo oli onnettomuuden jälkeen koomassa 17 päivää ja hän sai vakavan aivovamman. Vasa Concept on vaihtoehtoinen intialainen hoitomuoto, jota Hyysalo on käyttänyt kuntoutuksessaan.

Hyysalo halusi välittää tietonsa hoitomuodosta Schumacherille, mutta hän tarvitsi Häkkisen avukseen. Yllättäen hän törmäsi Häkkiseen lentokentällä torstaina.

”Törmäsimme noin puolen yön aikaan kentällä ja nyt aion viedä asian maaliin. Ja kun Häkkinen on asialla, kohta juhlitaan!” Hyysalo kertoo.

Schumacher loukkaantui vakavasti lasketteluonnettomuudessa joulukuussa 2013. Hän löi päänsä ja sai useita vakavia aivovammoja.

Syyskuusta 2014 lähtien Schumacher on ollut kotihoidossa, mutta hänen terveydentilastaan liikkuu julkisuudessa vain vähän tietoja.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?