Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Putin hyllytti raportissa mainitut virkamiehet

Poliitikot syyttivät raporttia Venäjän demonisoinnista. Taustalla Yhdysvaltain pyrkimykset.

Urheilu
 

Moskova

Riippumattoman Wada-raportin tulokset Venäjän järjestelmällisestä dopingista nostattivat vastalauseiden myrskyn.

Reutersin mukaan Venäjän presidentti Vladimir Putin kertoi maanantai-iltana, että Wadan raportissa mainitut venäläisviranomaiset on väliaikaisesti hyllytetty tehtävistään. Putin kuitenkin pyytää Wadalta lisätietoja.

Painin raskaan sarjan kolminkertainen olympiavoittaja, Yhtenäinen Venäjä -puolueen kansanedustaja Aleksandr Karelin kommentoi asiaa rajummin.

”Typeryyksiä kaikki tällaiset, tiedättehän, että vieläpä turvallisuuspalvelu FSB on tähän sotkeutunut”, kommentoi kolminkertainen painin raskaansarjan olympiavoittaja, Yhtenäinen Venäjä -puolueen kansanedustaja Aleksandr Karelin.

”Maatamme on demonisoitu kaikkien Neuvostoliiton jälkeisten vuosien ajan ja vallalla ovat neuvostostereotypiat, joiden mukaan KGB kontrolloi kaikkea”, Karelin sanoi R-Sport-uutisille. ”Eihän se niin ole.”

Wada-raportin tietolähteenä olleen Venäjän antidopingkeskuksen johtajan Grigori Rodtšenkovin toiminta tuntui ärsyttävän Karelinia erityisesti.

”Ensin hän levitti oletuksia ja sontaa Moskovan antidopinglaboratoriosta, ja nyt hän levittää sitä ministeriön ja koko valtion harteille.”

Venäjän painiliiton puheenjohtaja, Soulin olympiamitalisti Mihail Mamiašvili nimitti selvitystä ”vainoharhaisten yritykseksi harjoittaa olympialiike”.

”Taas yksi askel, kun yritetään lietsoa perheriitaa, epäluottamusta, ilkeyttä, sotkea kaikki suhteemme ja usuttaa kaikki toistensa kimppuun”, Mamiašvili kommentoi.

Toisenlaisiakin ääniä kuultiin.

Esimerkiksi Siperian painijoiden kohtalosta kimmastunut ylähuoneen jäsen, Burjatian edustaja Arnold Tulohonov vaati maanantaina urheiluministeri Vitali Mutkon eroa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!