Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

VPS nousi kolmoseksi HIFK:n kustannuksella

HIFK kaatui VPS:n Joonas Vahteran ensimmäisellä liigamaalilla.

Urheilu
 
Kimmo Räisänen
HIFK:n Otto-Pekka Jurvanainen (16) ja Tuomas Mustonen (12) allapäin ottelun päätyttyä
HIFK:n Otto-Pekka Jurvanainen (16) ja Tuomas Mustonen (12) allapäin ottelun päätyttyä Kuva: Kimmo Räisänen

HIFK–VPS 0–1

Veikkausliigan häntäpäähän jumittuneen HIFK:n tilanne ei helpottunut yhtään maanantaina, kun joukkue kärsi jälleen maalin tappion. VPS voitti Sonera-stadionilla Joonas Vahteran, 20, tekemällä ensimmäisellä Veikkausliigamaalilla ottelun maalein 1–0.

HIFK-maalivahti Saku Eriksson sai 89. minuutilla torjuttua Loorents Hertsin kovan laukauksen, mutta purkupallo päätyi suoraan Vahteralle, joka laukoi alanurkkaan voittomaalin.

”Tuntui hyvältä, kun sain laitettua hyvän pommin sopivasti”, Vahtera sanoi ottelun jälkeen.

HIFK ei kyllä näillä maalittomilla peleillä liigassa pysy. Joukkue ei saanut ottelussa laukaustakaan maalia kohti, ja tähtirintojen tekeminen kentällä on nyt vaikeata. Kotijoukkue teki ottelusta verrattain helpon VPS-puolustukselle.

VPS nousi viidennellä perättäisellä voitollaan Veikkausliigassa kolmannelle sijalle kuudennelta sijalta.

”Sarjakolmosena meillä on tietenkin puolet peleistä vielä jäljellä, mutta olemme hyvällä tiellä. Olemme aikaisemminkin ratkaisseet otteluita lopussa, kuten tänäänkin. Se antaa joukkueelle tosi paljon itseluottamusta”, VPS:n kapteeninnauhaa kantanut Juho Lähde kertoi.

Lähimpänä maalia HIFK oli ottelun lisäajalla, kun VPS-toppari Mikko Viitikko laukoi purkupallonsa päin HIFK-hyökkääjä Tuomas Mustosta, josta pallo kimposi lähes maaliin. HIFK:lla on vain kolme voittoa.

”Eipä tämä ole helppoa, kun taas hävisimme taas näin. Tämä oli taas kerran pettymys, näitä maalin tappioita on tullut urakalla. Pitäisi saada käännettyä niukat tappioiksi voitoiksi tai edes tasapeleiksi”, HIFK:n laitahyökkääjä Joni Korhonen sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!