Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

SJK taisteli tasapelin – taival Mestarien liigan karsinnoissa päättyi

Seinäjoen Jalkapallokerho pelasi 2–2-tasapelin BATE Borisovin kanssa Mestarien liigan karsinnan toisen kierroksen toisessa osaottelussa.

Urheilu
 
Timo Aalto
Roope Riski teki SJK:n 2–2-tasoitusmaalin.
Roope Riski teki SJK:n 2–2-tasoitusmaalin. Kuva: Timo Aalto

SJK:n taival jalkapallon tämän kauden europeleissä jäi kahden ottelun mittaiseksi. Joukkue putosi Mestarien liigan karsinnoista toisella kierroksella BATE Borisoville yhteismaalein 2–4.

Tiistaina Seinäjoella pelattu toinen osaottelu päättyi 2–2-lukemiin. SJK nousi kahden maalin tappioasemasta hienosti tasopeliin, mutta jatkopaikkaan se ei riittänyt.

Ensimmäinen osaottelu Valko-Venäjällä päättyi BATEn 2–0-voittoon.

Seinäjoella BATE aloitti maalinteon vartin pelin jälkeen, kun Aleksandr Karnitski vei joukkueen 1–0-johtoon. Aleksei Rios lisäsi vierasjoukkueen johtoa puolen tunnin kohdalla.

SJK:n kamerunilaisvahvistus Tuco viimeisteli kavennusmaalin juuri ennen taukoa. Hyökkääjä Roope Riski teki 2–2-tasoituksen, kun 61 minuuttia oli pelattu.

SJK olisi tarvinnut jatkopaikkaan vielä kolme maalia, joten joukkueen tehtävä viimeisen puolituntisen aikana oli lähes mahdoton.

Loppukauden ajan Veikkausliigan hallitseva mestari voi keskittyä Suomen pääsarjaan, jossa se on tällä hetkellä seitsemäntenä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!