Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Robert Heleniuksen vastustajan nimi selvillä: ”Ottelusta tulee kova”

Raskaan sarjan ammattinyrkkeilijä Robert Helenius kohtaa syyskuussa saksalaisen Konstantin Airichin.

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Lauri Rotko
Robert Helenius tavoittelee edelleen maailmanmestaruutta.
Robert Helenius tavoittelee edelleen maailmanmestaruutta. Kuva: Lauri Rotko

Raskaan sarjan ammattinyrkkeilijä Robert Heleniuksen seuraava vastustaja on selvillä.

Helenius palaa kehään kotimaisemissaan Maarianhaminassa 10. syyskuuta Paf Boxing Galassa, jolloin hän saa vastaansa saksalaisen Konstantin Airichin.

”Olen tavannut Konstantinin sparrausleireillä Saksassa, jossa olen itsekin sparrannut hänen kanssaan”, Helenius sanoo tiedotteessa.

Airich on otellut uransa aikana 42 ammattilaisottelua, ja hän on noussut viime vuosina ahkerasti kehään. Saksalainen ottelu viime vuonna kuusi ammattilaisottelua. Tänä vuonna otteluita on ehtinyt kertyä jo kolme.

”Hänellä on ollut kovia otteluita kovien vastustajien, kuten Anthony Joshuan, kanssa. Hän onkin varmasti kovassa kunnossa. Ottelusta tulee taatusti hyvä”, Helenius arvioi.

Heleniuksella on jo strategiat valmiina ottelua varten.

”Uskon, että ottelusta tulee kova ja mielenkiintoinen. Ottelen omalla tyylilläni ja näytän itsestäni paremman vesion kuin edellisessä ottelussa. Käytän varmasti pituuttani hyväkseni ja pidän hänet etäällä.”

Ottelusta tulee Heleniukselle tärkeä. Hän haluaa palata voittajaksi hävittyään ensimmäisen kerran ammattilaisurallaan huhtikuussa. Silloin ranskalainen Johann Duhaupas tyrmäsi Heleniuksen Hartwall-areenassa.

”Haluan näyttää kaikille, että olen takaisin huhtikuisen häviöni jälkeen, ja tämä ottelu on askeln eteenpäin. Haluan myös näyttää itselleni, että olen palannut ja jatkan matkaani kohti tavoitettani, maailmanmestaruutta.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!