Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uupunut kiritykki Cavendish vetäytyi Tourilta

Mark Cavendish jätti Ranskan ympäriajon kesken kerätäkseen voimia Rion olympialaisiin.

Urheilu
 
JEAN-PAUL PELISSIER
Mark Cavendish sai tän vuonna ensimmäistä kertaa päälleen Ranskan ympäriajon johtajan keltaisen paidan.
Mark Cavendish sai tän vuonna ensimmäistä kertaa päälleen Ranskan ympäriajon johtajan keltaisen paidan. Kuva: JEAN-PAUL PELISSIER

Dimension datan kiritykki Mark Cavendish vetäytyi tiistaina Ranskan ympäriajosta keskittyäkseen Rion olympialaisiin. Cavendish tavoittelee uransa ensimmäistä olympiamitalia 5. elokuuta alkavissa olympialaisissa.

31-vuotias Cavendish voitti Tourilla neljä etappia, ja hänellä on nyt kaikkiaan 30 Tourin voittoa taskussaan. Brittiläinen hätyytteleekin jo belgialaislegenda Eddy Merckxin kaikkien aikojen ennätystä, 34 voittoa.

Tourista on jäljellä vielä viisi etappia, joista neljä ajetaan Alpeilla. Cavendish ei osallistu enää keskiviikon starttiin. Hän kertoi päätöksen olleen vaikea.

”Nämä pari viikkoa Tourilla ovat olleet erittäin nautinnollisia ja menestyksettäitä Dimension Datan kanssa. Tein päätöksen jättää kisa kesken surullisin mielin”, Cavendish toteaa tiedotteessa.

”Analysoimme tilannettani edellisen kuuman ja intensiivisen etapin jälkeen. Päätimme, että olen uupumistasoni on siinä pisteessä, että kisan jatkaminen olisi haitaksi tämän vuoden toiselle suurelle tavoitteelleni, olympialaisille.”

Myös australialainen Rohan Dennis vetäytyi Tourilta tiistaia keskittyäkseen olympialaisiin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!