Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pää pystyyn, pelit jatkuvat vielä

Urheilu
 
Joonas Kuisma Helsingin Sanomat

Keskiviikkoilta näytti, miksi nuorten koripallo on samanaikaisesti niin karua ja toisaalta niin viihdyttävää. Hyvän ja huonon päivän ero voi alle 20-vuotiailla olla valtava.

Ailahtelua tapahtuu jatkuvasti jopa yksittäisen ottelun sisällä. Pelaaja voi tehdä ensin käsittämättömän upean suorituksen hyökkäyspäässä ja menettää sitten pallon junnumaisesti seuraavassa tilanteessa.

Joukkue voi saada aikaan fantastisen pisteputken ja hölmöillä hetkessä pelin tasoihin keskittymisen pettäessä puolustuksessa.

Samalla katsojan tunteet heilahtelevat. Välillä olo on haltioitunut, välillä tekisi mieli repiä turhautuneena hiukset päästään.

Pelin ailahteleva luonne tekee EM-turnauksesta todella kiinnostavan. Hyvänä päivänä jokainen joukkue voi voittaa turnauksessa kenet tahansa – tai päinvastoin. Upean alkulohkon pelanneen Suomen kohtalona oli hävitä kuolemanpelinsä väkivahvaa Liettuaa vastaan.

Tulostaululle ei kuitenkaan kannata tuijottaa. Pitää muistaa, että viime vuonna B-sarjan voittanut Suomi pelaa ensimmäistä kertaa A-sarjassa. Se tekee siis historiaa aina tullessaan kentälle. Suomalaisessa koripallossa on tappiosta huolimatta yhä käynnissä poikkeustila. Siitä pitää nauttia.

Suomen joukkueen kunnianhimoinen tavoite oli selviytyä kahdeksan parhaan joukkoon, jolloin se olisi saanut pelata kaikki ottelunsa jäähallissa.

Vaikka pelit jatkuvat perjantaina sijoitusotteluilla Pasilassa, Suomella on turnauksessa edelleen vain voitettavaa.

Tulipa jatkopeleissä huonoja tai hyviä suorituksia, voittavia tai tappiollisia runeja, yhteen asiaan voi luottaa: sudenpennut pelaavat hurjalla työmoraalilla ja taistelutahdolla.

Ilon kiljahduksia ja revittyjä hiuksia löytää Pasilasta sunnuntaihin asti. Panoksena on paikka A-sarjassa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!