Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mario Gómez sai tarpeekseen – jättää turkkilaisen seuransa maan tilanteen vuoksi

Mario Gómez toivoo voivansa pelata vielä tulevaisuudessa Turkin suurseura Besiktasissa.

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Christian Hartmann
Mario Gómez onnistui EM-kisoissa maalinteossa kaksi kertaa.
Mario Gómez onnistui EM-kisoissa maalinteossa kaksi kertaa. Kuva: Christian Hartmann

Saksan maajoukkuehyökkääjä Mario Gómez jättää turkkilaisen Besiktaksen. Gómez sai tarpeeseekseen maan epävakaasta tilanteesta.

Turkissa on pantu toimeen ennennäkemätön puhdistuskampanja viime viikonlopun epäonnistuneen vallankaappausyrityksen jälkeen.

Entinen VfB Stuttgartin ja Bayern Münchenin hyökkääjä auttoi viime kaudella joukkuettaan voittamaan Turkin liigan. 31-vuotias Gómez oli Turkin liigan paras maalintekijä 26 osumallaan.

”Päätökseni johtuu täysin maan poliittisesta tilanteesta”, Gómez totesi Facebook-sivullaan.

”Taustalla ei ole mitään urheiluun tai muuhun liittyvää syytä. Syynä ovat ainoastaan viime päivien kammottavat tapahtumat.”

Jo noin 60 000 ihmistä on hallituksen lausuntojen perusteella joutunut puhdistuskampanjan kohteeksi Turkissa. Joukkoon kuuluu muun muassa sotilaita, virkamiehiä, tuomareita ja opettajia, joita on pidätetty, erotettu työpaikoiltaan tai pantu toistaiseksi viralta.

Gómez pelasi Turkissa viime kauden lainalla italialaisesta Fiorentinasta. Besiktas olisi toivonut Gómezin jatkavan seurassa.

”Toivon, että poliittiset ongelmat voidaan ratkaista rauhanomaisesti pian. Sen jälkeen pelaisin mielelläni Besiktasessa uudestaan”, Gómez kirjoitti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!