Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Usain Bolt kannattaa kovia toimia Venäjää kohtaan

Urheilu
 
Andrew Couldridge / Reuters
Usain Bolt osallistuu perjantaina Lontoossa 200 metrin kilpailuun. Bolt kuvattiin torstaina lontoolaishotellin edustalla.
Usain Bolt osallistuu perjantaina Lontoossa 200 metrin kilpailuun. Bolt kuvattiin torstaina lontoolaishotellin edustalla. Kuva: Andrew Couldridge / Reuters

Jamaikan pikajuoksijatähti Usain Bolt uskoo, että urheilun kansainvälisen välitystuomioistuimen CAS:n päätös on vahva viesti dopingin täydellisestä tuomitsemisesta.

CAS hylkäsi torstaina Venäjän olympiakomitean ja 68 venäläisurheilijan valituksen kansainvälisen yleisurheiluliiton IAAF:n aiemmasta päätöksestä. IAAF sulki Venäjän yleisurheiluliiton ja venäläiset yleisurheilijat kansainvälisestä urheilusta.

Kuusinkertaisen olympiavoittajan Boltin mukaan päätös on oikea reaktio.

”Tämä pelottaa monia ihmisiä tai ainakin lähettää vahvan viestin siitä, että urheilumaailma on vakavissaan puhtaan urheilun puolesta.”

Boltin mielestä Venäjän yleisurheilijoiden sulkeminen kisoista on surullista. ”Mutta säännöt ovat sääntöjä. En tee sääntöjä, en tee päätöksiä, mutta niiden kanssa on tultava toimeen. Jos koko joukkueen sulkeminen on oikea ratkaisu, hyväksyn sen.”

Bolt on parhaillaan Lontoossa valmistautumassa perjantaina juostavaan 200 metrin kilpailuun, jossa hän testaa kuntoaan ensimmäistä kertaa loukkaantumisensa jälkeen.

”Minulla ei ole kipuja. Tiedän olevani kunnossa.”

Lähde: AFP

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?