Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rosbergin paalupaikka-aika tuomariston tarkasteluun

Urheilu
 
LASZLO BALOGH / Reuters
Nico Rosbergin paaluaikaa tutkitaan tuomaristossa.
Nico Rosbergin paaluaikaa tutkitaan tuomaristossa. Kuva: LASZLO BALOGH / Reuters

Budapest

Mercedeksen Nico Rosberg joutui tuomariston kuulusteluun jo kolmantena perättäisenä kisaviikonloppuna. Nyt tutkittavana on Nicon paaluaika, joka syntyi keltaisten varoituslippujen liehuessa Fernando Alonson pyörähdyksen vuoksi.

Rosberg vakuutti nostaneensa jalkaa paljon kaasulta, ja ajaneensa kaksinkertaisten keltaisten lippujen alueella hiljempaa kuin aiemmalla kierroksellaan.

Tuomaristo määräsi Mercedeksen kuljettajan kuultavaksi epäiltynä artiklan 2.4.5.1 b) rikkomisesta eli yksinkertaisemmin ilmaistuna hidastamisen epäonnistumisesta keltaisten lippujen alueella.

Kakkoseksi aika-ajossa tullut Lewis Hamilton patisti kattojärjestö FIA:aa tarkentamaan, mitä kuljettajilta edellytetään erityisesti kaksinkertaisten keltaisten lippujen liehuessa.

Rosberg totesi hidastaneensa, kun näki liput, mutta ajallisesti menetys jäi minimaaliseksi. Hamilton ohitti paikan, kun Alonson McLaren oli yhä paikallaan, ja britti jätti kierroksensa siihen.

"Tässä tarvitaan tarkennusta, sillä meidän kuljettajien on ymmärrettävä keltaisten lippujen tilanne, koska tällä hetkellä se, miten sääntö on kirjoitettu, ei välttämättä ole tapa, millä se tulkitaan sen paremmin tuomarien kuin kuljettajien keskuudessa", Hamilton vaati.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!