Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Chris Froome sinetöi Tour-voittonsa

Urheilu
 
Jean-Paul Pelissier / Reuters
Tour de Francen voitto oli Froomelle kolmas.
Tour de Francen voitto oli Froomelle kolmas. Kuva: Jean-Paul Pelissier / Reuters

Movistarin espanjalaispyöräilijä I on Izagirre voitti lauantaina Morzineen päättyneen Ranskan ympäriajon viimeisen vuorietapin. Izagirre polki 146,5 kilometrin pituisen osuuden voittoon ennen kolumbialaista Jarlinson Pantanoa ja italialaista Vincenzo Nibalia.

Sky-tallin brittiläinen Christopher Froome sinetöi samalla Tourin kokonaisvoiton, sillä huomenna sunnuntaina ajetaan vain seremoniallinen etappi Pariisiin.

Froome oli yhteiskisassa 4 minuuttia ja viisi sekuntia toiseksi tullutta Ranskan Romain Bardet’ta nopeampi. Kolumbian Nairo Quintana pääsee myös podiumille Pariisissa. Hän jäi Froomesta jälkeen 4.21.

Mäkikirikilpailun voittaa puolalainen Rafał Majka. Alle 26-vuotiaiden luokan valkoinen paita kuuluu tänä vuonna brittiläiselle Adam Yatesille.

Ranskan ympäriajon voitto on Froomen uran kolmas. Hän on napannut keltapaidan myös vuosina 2013 ja 2015. Froomesta, 31, tulee ensimmäinen pyöräilijä sitten Miguel Indurainin vuonna 1995, joka on onnistunut puolustamaan voittoaan. Sky-talli on voittanut edellisestä viidestä Tourista neljä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!