Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vain Suomelle hävinnyt Espanja voitti nuorten koripallon Euroopan mestaruuden – Markkanen tähdistöviisikkoon

Urheilu
 
Roni Rekomaa
Espanjan Marc García oli vaikea pideltävä Liettualle alle 20-vuotiaiden koripallon EM-finaalissa 24. heinäkuuta. Hän teki 21 pistettä.
Espanjan Marc García oli vaikea pideltävä Liettualle alle 20-vuotiaiden koripallon EM-finaalissa 24. heinäkuuta. Hän teki 21 pistettä. Kuva: Roni Rekomaa

Espanja voitti Helsingissä järjestettävät alle 20-vuotiaiden miesten koripallon EM-kilpailut. Se kaatoi loppuottelussa Liettuan pistein 68–55.

Finaalin kovin tehomies oli Espanjan Marc García, joka teki 21 pistettä ja otti neljä levypalloa. García valittiin myös turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi. Ramon Vila säesti loppuottelussa 18 pisteellä ja 14 levypallolla.

Tuore Euroopan mestari hävisi turnauksessa vain Suomelle alkulohkopelin jatkoajalla. Suomi oli viikko sitten sunnuntaina pelatussa ottelussa parempi luvuin 91–90.

Espanja on kaksikymppisten kisojen kestomenestyjä. Se on ollut mitaleilla nyt kymmenenä peräkkäisenä vuotena. Edellinen mestaruus on vuodelta 2011.

Turnauksessa kolmanneksi tuli Turkki, joka voitti pronssiottelussa Saksan 76–61.

Kisojen tähdistöviisikkoon valittiin Suomen Lauri Markkanen, Espanjan García ja Francisco Alonso, Liettuan Kristupas Žemaitis ja Turkin Ö m er Yurtseven.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!