Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Medo nukkui pommiin ja jäi lennolta

Urheilu
 

Göteborg.

HJK:n europelimatka Göteborgiin alkoi surkuhupaisesti ja kannattajien toiveiden kannalta ikävästi. HJK:n loukkaantuneet tehopelaajat, puolustaja Taye Taiwo ja laitahyökkääjä Nnamdi Oduamadi eivät ehtineet kuntoutua peliin, ja he jäivät matkalta pois.

Enemmän ihmetystä herätti, missä oli Mohamed ”Medo” Kamara, 28, jota ei näkynyt keskiviikkona muun joukkueen mukana lennolla. Medo oli nukkunut pommiin, ja tiettävästi pelaajan puhelin ei ollut päällä, kun häntä oli aamulla tavoiteltu.

Joukkueen avainpelaaja saatiin kuitenkin Göteborgiin iltapäivällä. Päävalmentaja Mika Lehkosuon mukaan joukkueella on omat sakkomenettelynsä myöhästelyistä ja muista töppäyksistä.

”Pitää käyttää järkeä. Luulen, että häntä ottaa päähän kaikista eniten tämä tilanne. Ehkä hän on eniten häpeissään tästä tilanteesta kuin kukaan muu. Julkisuudessa on jo aika paljon rangaistusta”, Lehkosuo sanoi.

Medon viikko alkoi muutenkin sokkialulla. Hän joutui HS:n tietojen mukaan viranomaisten hoteisiin asevelvollisuusasioiden takia alkuviikolla. Paperit olivat lopulta kunnossa, ja pelaaja pääsi takaisin joukkueen pariin. Kun Taiwo ja Oduamadi ovat poissa, on vasemmalla laidalla aukko. Vasemman pakin tonttia hoitanee keskikenttäpelaaja Obed Malolo. Nikolai Alho siirtynee vasemmalle laidalle ja Sebastian Sorsa oikealle.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!