Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsinki Seagulls kiinnitti pelaajia ensi kaudelle – viime kauden tehomies jatkaa joukkueessa

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Sami Kero / HS
Seagullsin valmentaja Mikko Larkas ja Antti Niskanen heittotreeneissä 20. maaliskuuta 2016.
Seagullsin valmentaja Mikko Larkas ja Antti Niskanen heittotreeneissä 20. maaliskuuta 2016. Kuva: Sami Kero / HS

Korisliigassa pelaava Helsinki Seagulls on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta.

Seagulls teki yksivuotisen jatkosopimuksen joukkueen kapteenin Antti ”Jumppa” Niskasen kanssa. Niskanen viimeisteli viime kaudella ottelua kohden 3,6 pistettä, otti 2,9 levypalloa ja antoi 0,8 syöttöä.

”Jumpan jatko on joukkueen identiteetin kannalta tärkeä asia. Koko Korisliigataipaleen Seagullsin kapteenina toiminut Jumppa tuo esimerkillään merkittävän määrän taistelutahtoa ja johtajuutta pukukoppiin”, sanoo Seagullsin päävalmentaja Mikko Larkas seuran tiedotteessa.

”Hän tekee kaikkensa joukkueen ja voittamisen eteen.”

Joukkue päätti myös jatkaa liigajyrä Jason Conleyn sopimusta yhdellä vuodella. Conley kärsi viime kaudella loukkaantumisista.

Kuntoutuminen on kuitenkin sujunut aikataulussa ja pelaaja on valmis uuteen kauteen. Pelaamissaan viime kauden otteluissa Conley teki keskimäärin 16,1 pistettä, otti 8,5 levypalloa sekä antoi 2,0 syöttöä. Lukemilla hän oli yksi Korisliigan tehokkaimmista pelaajista.

”Coop on täysiverinen ammattilainen. Loukkaantuminen pilasi kauden ja aika pian oli selvää, että miehellä oli pelihaluja jäljellä. Saamme joukkueeseen esimerkillisen ammattilaisen, joka pystyy henkilökohtaisilla suorituksillaan voittamaan meille pelejä”, kertoo Larkas.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!