Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ruotsin Stenson antoi itselleen ”potkun persuksille” PGA-kisan avauskierroksella

Urheilu
 
Drew Hallowell / Getty Images
Henrik Stenson on pelannut seitsemän tuoreinta major-kierrostaan yhteensä 27 alle parin.
Henrik Stenson on pelannut seitsemän tuoreinta major-kierrostaan yhteensä 27 alle parin. Kuva: Drew Hallowell / Getty Images

Loisteliaalla pelillä Open Championshipin voittanut Henrik Stenson aloitti golfin maailmanlistan kärkimiehistä parhaiten kauden neljännen ja samalla viimeisen major-turnauksen, Yhdysvaltojen PGA:n mestaruuskisan.

Ruotsalainen pelasi torstaina Baltusrolin kentän (par 70) New Jerseyn osavaltiossa 67 lyönnillä ja jakoi avauskierroksen jälkeen viidettä sijaa kahden lyönnin päässä johdon ottaneesta Yhdysvaltojen Jimmy Walkerista.

Euroopan ainoa major-kisa Open Championship ja PGA:n mestaruus ovat normaalisti neljän viikon välein, mutta nyt kalenteri on poikkeuksellinen olympiaturnauksen takia.

Openin jälkeen Stenson ehti sulatella uransa ensimmäistä major-voittoa vain runsaan viikon, ennen kuin oli aika aloittaa paikalla valmistautuminen seuraavaan suurkilpailuun.

”Tästä tulee minulle mahtava kausi, mutta samalla haluan antaa itselleni mahdollisuuden tehdä siitä paras kausi. Yksi väliviikko voi olla hyväkin asia. Jos aikaa olisi ollut enemmän, latautuminen olisi ollut helpompaa. Toisaalta tunnen, että Openin momentum voisi jatkua. Avauskierros osoitti, että en ole siitä kovin kaukana”, Stenson sanoi.

Troonissa pelatussa Openissa Stensonin itseluottamus oli horjumaton kaikkien aikojen kaksintaisteluksi luonnehditulla päätöskierroksella Phil Mickelsonia vastaan.

”Tällä viikolla haasteena oli palautuminen mentaalisesti ja keskittyminen. Lipsuin vähän ja maksoin siitä siinä metrin putissa, jonka missasin. Tunsin siinä antaneeni itselleni potkun persuksille”, sanoi Stenson, joka ainakin vielä tällä viikolla on korkeimmalle rankattu olympiaturnaukseen osallistuva pelaaja.

Maailmanlistalla Stensonin edellä olevasta nelikosta PGA:n mestaruutta puolustava maailman ykköspelaaja Jason Day pelasi tuloksen 68.

Sen sijaan muut, Jordan Spieth (70), Rory McIlroy (74) ja kesäkuussa US Openin voittanut Dustin Johnson (77), epäonnistuivat.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!