Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mika Forss ohjasti Vitterin ravikuninkaaksi

Urheilu
 
Seppo Sirkka
Mika Forssin ohjastama Vitter (numero 3) voitti kuninkuusravit. Kuva on toisesta osalähdöstä.
Mika Forssin ohjastama Vitter (numero 3) voitti kuninkuusravit. Kuva on toisesta osalähdöstä. Kuva: Seppo Sirkka

Turku. Raviohjastajien tuore Euroopan mestari Mika Forss, 47, vietti ikimuistoisen viikonlopun Turun Kuninkuusraveissa.

Ori Vitterin opintoretkeksi suunniteltu matka Metsämäen radalle vaihtui sunnuntaina alkuillasta riehakkaisiin voittojuhliin, kun Forss ohjasti kuusivuotiaan ensikertalaisen ravikuninkaaksi.

Ravikuninkuus vaihtui, koska titteliä puolustanut Jokivarren Kunkku menetti pelin jo mailin matkalla. Jokivarren Kunkku sortui ensin kiihdytyslaukkaan ja tuli myöhemmin hylätyksi pitkän laukan takia. Takaisku kirpaisi varmasti oriin ohjastajaa Jorma Kontiota ja valmentajaa Antti Ojanperää.

”Hevonen meni puomiin kiinni turhan aikaisin. Lähtöauto voisi irrota nopeammin, mutta tällaista raviurheilu on”, sanoi Ojanperä.

Matti Nisosen ohjastama Saaga S puolusti ravikuningattaren titteliään tuloksekkaasti. Laihialainen veteraaniohjastaja Markku Hietanen, 70, sai huipputehot irti Akaasiasta ja hävisi ajokillaan kokonaiskilpailun vain 0,2 sekunnin erolla.

Seppo Sirkka
Jorma Kontio juhli Mikkelin Suurmestaruusajon voittoa Jokivarren Kunkulla viime vuoden heinäkuussa, mutta nyt kuninkuusraveissa kohtalona oli hylkääminen.
Jorma Kontio juhli Mikkelin Suurmestaruusajon voittoa Jokivarren Kunkulla viime vuoden heinäkuussa, mutta nyt kuninkuusraveissa kohtalona oli hylkääminen.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?