Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lotta Lepistöllä syvä haava sääressä viikkoa ennen olympia-ajoa: ”Kuin olisi pesäpallomailalla hakattu”

Urheilu
 
Sari Gustafsson / Lehtikuva
Lotta Lepistö matkustaa huolissaan Rion olympialaisiin.
Lotta Lepistö matkustaa huolissaan Rion olympialaisiin. Kuva: Sari Gustafsson / Lehtikuva

Maantiepyöräilijä Lotta Lepistö ei ole varma, ehtiikö hän toipua kunnolla lauantain rajusta kaatumisesta Rion olympialaisiin.

Lepistö oli avaamassa loppukiriään, kun pyörästä putosivat ketjut. Hän kaatui täydestä vauhdista rinta edellä asfalttiin.

Sääressä on syvä haava, jota yritetään nyt hoitaa ja välttää tulehdus. Joka puolella kehoa on ruhjeita, ja iho on kuoriutunut pois.

”Kun kaatuu yli viidenkympin vauhdista, ei siitä selvitä loukkaantumatta. Nyt aamulla olo oli kuin olisi pesäpallomailalla hakattu”, Lepistö valotti tuntemuksiaan tiedotteessa.

Päällimmäisenä tunteena oli kuitenkin pettymys.

”Ajoin eilen keulilla koko kisan, sillä siellä ei yleensä kolareita tule. Koetin kaikin keinoin välttää riskejä, ja sitten kuitenkin kävi näin. Kulku oli eilen todella hyvä. Olen vahvasti sitä mieltä, että kaatumiseen meni myös podium-paikka.”

Huippukunnossa ollut pyöräilijä on rajusta kaatumisesta harmissaan, sillä se vaikuttaa väkisinkin lähiaikojen suorituksiin. Rion maantieajoon on aikaa viikko.

”Saa nähdä, riittääkö viikko toipumiseen. Lähden joka tapauksessa matkaan, ja kisakylässä saan olympiajoukkueen terveydenhuollolta varmasti parasta mahdollista apua”, maanantaina Rioon matkustava Lepistö sanoi.

Naisten maantieajo ajetaan sunnuntaina 7.8. ja henkilökohtainen aika-ajo keskiviikkona 10.8. Lepistö osallistuu molempiin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!