Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HJK ja Inter tahkosivat ilman maaleja

Urheilu
 
Pekka Järviö
Veikkausliigan huippuhetket 31.7.2016
Veikkausliigan huippuhetket 31.7.2016
Inter–HJK 0–0

Turku

Sekä Turun Interille että Helsingin Jalkapalloklubille maalinteko oli liian vaikeaa, kun joukkueet kohtasivat jalkapalloliigassa.

Toisen peräkkäisen tasapelin pelannut Inter oli hienokseltaan painostavampi, mutta joukkueen viimeistely ontui jälleen.

HJK:n kokoonpanosta puuttui kokonaan Atomu Tanaka, mikä näkyi vieraiden hyökkäyspelissä. Mikael Forssell ei päässyt lainkaan irti Interin puolustukselta, eikä tilanne muuttunut miksikään, kun Alfredo Morelos korvasi Forssellin.

Ensimmäisen puoliajan parhaat tilanteet loi Inter. Jo kolmannella minuutilla Sebastian Mannströmin laukaus oli yllättää maalivahti Markus Uusitalon.

Vähän myöhemmin Kalle Kauppi laukaisi 16 metristä ylärimaan, mutta HJK:n puolustus selvitti paluupallon.

HJK:n peli oli vahvasti energisen Toni Kolehmaisen varassa. Kolehmainen pelasi itsensä jatkuvasti vapaaksi, mutta hänenkään panoksensa ei riittänyt kunnon ratkaisuihin. Ensimmäisellä puoliajalla hän pääsi kerran hyvään vetopaikkaan, mutta laukaus epäonnistui.

Muutenkin HJK:n tekopaikat olivat harvassa. Ville Jalasto puski kulmapotkusta yli ja Sebastian Dahlström puolestaan suoraan maalivahti Jukka Lehtovaaran käsiin.

Kolehmaisen ohella hieman muita paremmin erottui toppari Aapo Halme, joka oli varsinkin pääpelissä omissa korkeuksissaan.

Interin valmennukseen mukaan porilaisesta Jazzista siirtynyt John Allen pyrkii kehittämään turkulaisten hyökkäyspeliä, mutta vielä tuloksia joutuu odottelemaan.

Markku Niskanen / HS
Toni Kolehmainen pelasi vahvasti Turussa. Kuva on arkistokuva.
Toni Kolehmainen pelasi vahvasti Turussa. Kuva on arkistokuva.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!