Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jimmy Walker päihitti ”bussikaverinsa” Jason Dayn

PGA:n mestaruus tuli, mutta olympiapaikka ei ollut lähelläkään.

Urheilu
 
Brian Spurlock USA TODAY SPORTS
Jimmy Walker chippasi kolmannen lyöntinsä karheikosta 18. reiällä sunnutnaina.
Jimmy Walker chippasi kolmannen lyöntinsä karheikosta 18. reiällä sunnutnaina. Kuva: Brian Spurlock USA TODAY SPORTS

Kaksi viikkoa sitten Jimmy Walker epäonnistui pahoin Open Championshipissä. Silloin hän ei olisi osannut unelmoidakaan olevansa seuraavan golfin major-turnauksen voittaja. Walkerista, 37, tuli sunnuntaina tuorein major-turnauksen ykkönen.

Amerikkalainen teki odottamattoman suorituksen PGA-mestaruusturnauksessa, kun hän pudotti kamppailusta muun muassa maailman ykköspelaajan ja kisan hallitsevan mestarin Jason Dayn.

”Tämä on outoa. En ollut pelannut niin hyvin kuin olisin halunnut tänä vuonna. Pitää olla kiitollinen, että sain mahdollisuuden ja käytin sen. Tuntuu uskomattomalta”, Walker kertoi.

PGA oli Walkerille hänen uransa ensimmäinen major-voitto. Hän oli ottanut edellisen voittonsa 16 kuukautta sitten ja pudonnut golfin kärkikymmeniköstä sijalle 48 maailman rankingissa.

Sen jälkeen hänen oli turha haaveilla matkasta Rion olympialaisiin, joihin Yhdysvalloista oli menossa neljä maailman kärkipelaajiin kuuluvaa golfaajaa.

Walker pelasi loistavat neljä kierrosta par 70 -kentällä Baltusrolissa: 65, 66, 68 ja viimeinen 67 ilman ainuttakaan bogia. Tulos takasi voiton yhden lyönnin erolla Jason Dayhin, joka voitti PGA-mestaruusturnauksen viime vuonna Whistling Straitsissa.

Walker sai Wanamaker-pokaalin lisäksi palkintorahoja 1,6 miljoonaa euroa.

”Uskomaton loppu, ja en voi olla hymyilemättä”, Walker sanoi.

Day tuskin on pitkään kateellinen Walkerille, joka on hänen kaverinsa. He parkkeeraavat asuntoautonsa vierekkäin kilpailuissa.

”Olemme bussikaverit. Parkkeeraamme vierekkäin viikosta toiseen ja olemme hyviä ystäviä”, Walker kertoi.

”Olemme olleet bussikavereita jo jonkin aikaa. Näemme toisiamme usein ja vietämme aikaa yhdessä. Walker on mahtava kaveri”, Day sanoi voittajasta.

Walker liittyi voitolla vuoden major-debyyttivoittajien sakkiin. Masters-voittaja Danny Willett, Open Championshipin voittaja Henrik Stenson ja US Openin voittaja Dustin Johnson ottivat Walkerin tavoin tänä vuonna ensimmäiset major-voittonsa.

Brian Spurlock USA TODAY SPORTS
Jimmy Walker juhli PGA-mestaruusturnauksen voittoa perheensä kanssa Baltusrolin golfklubin 18. reiällä.
Jimmy Walker juhli PGA-mestaruusturnauksen voittoa perheensä kanssa Baltusrolin golfklubin 18. reiällä.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!