Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS raportoi Rion olympialaisista ympäri vuorokauden

Urheilu
 
Rio Gandara / HS
Ari Pusa (vas.), Rio Gandara ja Esa Lilja raportoivat seuraavat viikot kisakaupungista.
Ari Pusa (vas.), Rio Gandara ja Esa Lilja raportoivat seuraavat viikot kisakaupungista. Kuva: Rio Gandara / HS

Mihin Antti Ruuskasen keihäs kaartaa? Lisääkö Michael Phelps mitalisaldoaan? Painiiko Petra Olli mitalin?

Vastaukset kysymyksiin selviävät Rion olympialaisten aikana Helsingin Sanomista. HS seuraa Rion olympialaisia ympäri vuorokauden. Kisat näkyvät niin painetussa lehdessä, verkossa HS.fi-sivustolla kuin HSTV:ssäkin.

Paikan päällä HS on kahden toimittajan ja yhden valokuvaajan voimin. Toimittajat Ari Pusa ja Esa Lilja sekä valokuvaaja Rio Gandara saapuivat olympiakaupunkiin maanantaina paikallista aikaa ja raportoivat Brasiliasta olympialaisten loppuun asti. Rioon matkustaneen HS-kolmikon lisäksi kotitoimitus on vahvasti mukana olympialaisten seurannassa.

Perjantaina alkavien kisojen päättäjäisiä vietetään 21. elokuuta.

HS seuraa sekä suomalaisurheilijoiden että maailmantähtien edesottamuksia urheilukentillä unohtamatta yhteiskunnallisempiakaan aiheita.

Heti aamuvarhaisella HS.fi kertoo tärkeimmät kisauutiset sekä suomalaismenestyksen yön tapahtumista. Päivän mittaan tarjoamme niin ennakoita, uutisia kuin haastatteluita olympialaisista.

Verkosta ja mobiilista löydät myös sekä päivittäisen että koko kisat kattavan kisaohjelman oman seuraamisen tueksi sekä laajan tarjonnan kisatuloksia.

HSTV:stä otetaan kisojen aikana yhteys paikan päällä oleviin toimittajiin. HS tekee olympialaisten raportoinnissa yhteistyötä Ilta-Sanomien kanssa. Yhteistyöllä varmistetaan laaja-alainen seuranta lukijoillemme.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!