Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Shefki ja Njazi Kuqi siirtyvät FC Interiin

Urheilu
 
Pekka Järviö
Roni Rekomaa / Lehtikuva
Shefki Kuqi.
Shefki Kuqi. Kuva: Roni Rekomaa / Lehtikuva

Jalkapalloliigan kolmanneksi viimeisenä oleva Turun Inter julkisti odotetusti Shefki ja Njazi Kuqin sopimukset turkulaisseuran kanssa. Kummankin sopimus kattaa kuluvan kauden.

Samalla kerrottiin, että Shefki Kuqi on luopunut entisen seuransa PK-35 Vantaan omistajuudesta.

Shefki Kuqi oli katsomassa viime sunnuntaina Interin ja HJK:n välistä peliä. Hän näki piristyneen, mutta edelleen tehottoman Interin.

”Ensimmäinen tavoite on päästä pois nykyisestä tilanteesta. Kun katsoo joukkueen pelaajamateriaalia, voi sen perusteella todeta, että sarjataulukossa olemme väärässä paikassa. Toisaalta taulukko ei valehtele”, Kuqi painotti.

Interin valmennusryhmässä jatkavat vastuuvalmentajana ollut Jami Wallenius, kaksi viikkoa sitten mukaan tullut John Allen ja monivuotinen maalivahtivalmentaja Jani Meriläinen. Päävastuu valmennuksesta siirtyy Kuqille.

Njazi Kuqille Turku ja Kupittaan jalkapallostadion ovat tuttuja, sillä hän pelasi TPS:ssa vuonna 2011. Tällöin hän teki 21 ottelussa kahdeksan maalia.

”Turkuun oli kiva tulla, sillä Interissä on tuttuja pelaajia. Toivottavasti pystyn tekemään lisää maaleja”, kertoi PK-35:ssä tällä kaudella kahdeksan maalia viimeistellyt Njazi Kuqi.

Hänen perässään oli myös liigamestaruutta puolustava SJK.

”SJK oli minulle kuitenkin uusi ja hieman tuntematon joukkue, joten Inter miellytti enemmän”, Kuqi kertoi.

Interin seuraava ottelu on Tampereella Ilvestä vastaan. Siirtoajan avautumisen myötä Inter saa kokoonpanoonsa mukaan Kuqin lisäksi Erfan Zenelin ja PK-35:stä aikaisemmin kesällä tulleen argentiinalaisen Lucas Garcian.

”Huhuista huolimatta minulla ei ole koskaan ollut mitään ongelmia Garcian kanssa. Hän oli aina ensimmäisenä tervehtimässä minua”, Shefki Kuqi painotti.

Interin puheenjohtaja Stefan Håkans ei suostunut kertomaan, neuvotellaanko Kuqin kanssa myös valmennussopimuksen jatkosta.

”Näihin asioihin palataan myöhemmin”, Håkans totesi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!