Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sittenkin pelkkä Bastulaget – Lehkosuon taktiikka ei purrut

Urheilu
 
Kimmo Räisänen
Nikolai Alho oli yksi pettyneistä Klubin pelaajista.
Nikolai Alho oli yksi pettyneistä Klubin pelaajista. Kuva: Kimmo Räisänen

IFK:n kannattajat pilkkasivat ennen ottelua HJK:ta saunajengiksi, ja sitä se olikin torstaina. Kauden toistaiseksi tärkeimmässä ottelussa Klubi oli vain pelkkä Bastulaget, ja kaukana siitä joukkueesta, joka haki hienon voiton Göteborgista.

Tappiosta voi syyttää päävalmentaja Mika Lehkosuota, jonka taktiikka ei tällä kertaa purrut. Iso osa tappiossa oli pelaajilla, jotka tekivät pakottamattomia syöttöharhoja. Suuri syy oli vastustajassa, joka pelasi hyvin.

Suomessa HJK:n joukkueen laatu on ylivoimainen, mutta tiukassa paikassa eurocup-pelissä, puuttui riittävästi korvaajia loukkaantuneiden tilalle.

Ei ollut Richard Gadzesta todellakaan Atomu Tanakan korvaajaksi, eikä Ville Jalastosta Taye Taiwon korvaajaksi vasempana laitapakkina. Kun Tanaka puuttui, ei Morelos päässyt loistamaan.

HJK:n oikealla laidalla Sebastian Sorsa ja Nikolai Alho epäonnistuivat. Nuori toppari Aapo Halme, 18, oli ainoa todellinen onnistuja, hän selvisi ilman pahempia virheitä. Kylmäpäisellä pelaajalla on edessään loistava tulevaisuus.

Eurooppa-liigan pudotuspeli-kierros oli lähellä, mutta silti niin kaukana. Klubin hyvä eurotaival katkesi yhteen heikkoon peliin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!