Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kolmaskin suomalainen kärkivaraus sai NHL-sopimuksen

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Timothy T. Ludwig
Olli Juolevi varattiin viidentenä Vancouver Canucksiin.
Olli Juolevi varattiin viidentenä Vancouver Canucksiin. Kuva: Timothy T. Ludwig

Tämän kesän NHL:n varaustilaisuudessa viidentenä huudettu puolustaja Olli Juolevi on tehnyt kolmevuotisen tulokassopimuksen Vancouver Canucksin kanssa.

”Olli on lahjakas puolustaja, joka ymmärtää peliä hyvin ja on iso osa organisaation tulevaisuutta”, hehkutti toimitusjohtaja Jim Benning Canuckin verkkosivuilla.

”Hänellä on ollut loistava vuosi Memorial Cupin voiton ja nuorten MM-kullan myötä. Odotamme, että hänen kehityksensä jatkuu ja olevan NHL-tasolla syksyn leirillä”, Benning jatkoi.

18-vuotiaan Juolevin sopimuksen myötä varaustilaisuuden kärkiviisikossa varattu suomalaiskolmikko on tehnyt tulokassopimuksen NHL:ään. Patrik Laine pelaa Winnipegissä ja Jesse Puljujärvi Edmontonissa.

NHL rajoittaa tulokassopimuksen palkkoja. Kaikki mainitut suomalaisnuoret nauttivat NHL:ssä 925 000 dollarin vuosipalkkaa, mutta farmissa ansiot putoaisivat 70 000:een.

Kaikilla kolmella on myös erilaisia bonuksia. Laineella ja Puljujärvellä ne ylittävät maksimissaan jopa kahden miljoonan dollarin rajan. Tosiasiassa täysiä bonuksia ei voi kuitenkaan realistisesti odottaa saavutettavan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!