Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lisää Oláhia peliin

Urheilu
 
Ari Pusa Helsingin Sanomat
Kirjoittaja on urheilutoimituksen toimittaja.

Benedek Oláhin pelit olympialaisten pöytätenniksessä olivat uusi kokemus myös suomalaisille toimittajille. Pikagallupin mukaan kovin moni ei ollut ennen edes nähnyt pingpongia livenä.

Poikkeuksena oli Ilta-Sanomien Rami Tuisku, joka oli nähnyt kiinalaisten miesten pöytätennisfinaalin Lontoon olympialaisissa 2012.

Ottelun jälkeen Rami oli käynyt kuuntelemassa kiinalaisen tulkin korulauseita, miten hienoa kaikki oli. ”Muu tieto pelistä on mun mielestä -tasoa”, Tuisku totesi.

Vaikka Oláh ei enää jatkakaan Rion olympiaturnausta, sanavalmis pelaaja oli hyvä ja piristävä lisä koko Suomen joukkueelle. Lisää Oláhia peliin!

Suomen Rion joukkueessa on vain yksi aito Elmo, ratsastaja Elmo Jankari, mutta mitä muita Elmoja voisi olla?

Juhani Peltonen rajasi romaanihahmonsa yleisurheiluun, joten Rion ”elmoja” pitää hakea sieltä. Rion yleisurheilut alkavat tämän viikon perjantaina. HS ennustaa suomalaisten suoritukset Elmon hengessä.

Estejuoksija Sandra Eriksson ylittää vesihaudan kastamatta tossujaan ja yllättää kaikki juoksemalla pronssia. Kristiina Mäkelä panee paremmaksi ja on kolmiloikassa hopealla.

Anne-Mari Hyryläinen on harjoitellut maratonille kiipeämällä maailman korkeimmille vuorille ja juoksee Rion raskaalla maratonilla viidenneksi.

Kahden vuoden takainen aitajuoksusensaatio Oskari Mörö sanoo muille moro ja voittaa kultaa 400 metrin aidoissa maailmanennätysajalla 46,13. Nooralotta Neziri voittaa kultaa naisten 100 metrin aidoissa ajalla 11,44, vaikka kaatuu kolmannella aidalla.

Naisten seiväskisa on kovatasoinen. Minna Nikkasen tulo 480 senttiä riittää vain pronssiin. Wilma Murto voittaa kultaa ME-tuloksella 525, vaikka jättää kisan kesken.

Rion-matkaansa harkinnut Sanna Utriainen on naisten keihäässä kolmas, mutta miehet putsaavat koko palkintopöydän. Antti Ruuskanen heittää ainoalla heitollaan harmittavan lähelle sataa metriä, 98,98. Tero Pitkämäki on hopealla, 97,97 ja Ari Mannio pronssilla 96,96.

David Söderberg tuo kultaa moukarissa ja heittää kolme kertaa dopingista kärähtäneen Ivan Tihonin käyttämällä heittovälineellä. Kävelijät jolkuttelevat kolmoisvoittoon, tietysti.

Mutta se siitä elmoilusta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!