Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

”Pentti” Oláhin pudottaneen tanskalaisen olympialaiset päättyivät nopeasti – kiinalainen rökitti 19 minuutissa

Kiinan Ma Long voitti Tanskan Jonathan Grothin Rion olympialaisten miesten pöytätenniksen kolmannella kierroksella erävoitoin 4–0.

Urheilu
 
Markku Ulander / Lehtikuva
Tanskan Jonathan Groth (vas.) pudotti Suomen Benedek ”Pentti” Oláhin miesten pöytätenniksen toisella kierroksella.
Tanskan Jonathan Groth (vas.) pudotti Suomen Benedek ”Pentti” Oláhin miesten pöytätenniksen toisella kierroksella. Kuva: Markku Ulander / Lehtikuva

Suomen Benedek ”Pentti” Oláhin pudottanut Tanskan Jonathan Groth koki kovan kohtalon Rion pöytätenniksen kolmannella kierroksella.

Kiinan Ma Long kukisti Grothin lukemin 4–0 (11–3, 11–2, 11–3, 11–9). Ottelu oli nopeasti ohi, sillä Groth kesti kiinalaisen käsittelyssä vain 19 minuuttia.

Vertailun vuoksi Oláhin ottelu Grothia vastaan kesti 25 minuuttia. Ensimmäisellä kierroksella suomalaisen ja Singaporen Chen Fengin taisto oli 29 minuutin mittainen.

Ma Long on pöytätenniksen miesten maailmanlistan ykkönen ja yksi Rion olympialaisten voittajasuosikeista. Viime vuonna hän voitti Kiinan Suzhoussa kaksinpelin maailmanmestaruuden.

Tanskan Groth pääsi Riossa siihen, mitä Oláh tavoitteli. Oláhin tavoitteena oli voittaa kaksi kolme ottelua ja ”pudota jatkosta kunnialla kiinalaista vastaan”.

Tällä kertaa suomalainen ei siihen pystynyt, mutta maan historian ensimmäinen pöytätennisedustus, ja voitto, olympialaisissa oli kova suoritus.

ALKIS KONSTANTINIDIS / Reuters
Kiinan Ma Long on pöytätenniksen maailmanlistan ykkönen.
Kiinan Ma Long on pöytätenniksen maailmanlistan ykkönen.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!