Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kanadan teini-ikäisellä mitaliuimarilla ongelma – puhelin ei pysty käsittelemään someviestien tulvaa

Urheilu
 
DAVID GRAY / Reuters
Teini-ikäinen kanadalainen Penelope ”Penny” Oleksiak nappasi yllätyshopean Rion altaasta.
Teini-ikäinen kanadalainen Penelope ”Penny” Oleksiak nappasi yllätyshopean Rion altaasta. Kuva: DAVID GRAY / Reuters

Kanadan 16-vuotias Penelope Oleksiak tuli Rion kisoihin aikeenaan saada kokemusta Tokion vuoden 2020 olympialaisia ajatellen.

Oleksiak ehti jo aiemmin saada pronssia vapaauintiviestissä, mutta myöhään sunnuntaina tuli vielä henkilökohtainen mitali. Oleksiak sai hopeaa 100 metrin perhosuinnissa.

Kuten monille muillekin teineille, puhelin on arvokas kapistus Oleksiakille. Yllätysmenestys poikikin hupaisan ongelman kanadalaiselle.

”Siitä loppui kyky käsitellä kaikkea tätä dataa. Olen aina Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Huomioin yleensä kaikki notifikaatiot, mutta nyt en pysty käymään näitä kaikkia läpi. Twitterissäkin on joku 150 mainintaa ja haluan nähdä ne ja tykätä niistä, mutta en voi”, Oleksiak harmitteli Reutersille.

”Ja Facebookissa myös. Ystäväni tägäävät minua aina postauksiinsa ja haluan tykätä niistä ja kommentoida jokaista, mutta pari jää aina välistä.”

Oleksiak perhosteli loppukilpailussa 100 metrin uuden Kanadan ennätyksen 56,46 kultamitalistin Ruotsin Sarah Sjöströmin vanavedessä.

Hän sai kuusi mitalia viime vuonna nuorten MM-kisoissa, eikä ole vielä lopettanut urakkaansa olympialaisissa. Oleksiak kertoi osallistuvansa Riossa ainakin yhdelle matkalle.

”Jos pääsen vielä finaaliin ja saan hyvän radan, niin minulla on mahdollisuus napata sija, joka on tarjolla. En ole kovin hermostunut. Olen tyytyväinen kahteen mitaliin, enkä valita, vaikken saisi niitä lisää.”

Oleksiakin lähipiirissä on toinenkin huippu-urheilija. Hänen veljensä Jamie pelaa jääkiekkoa Dallas Starsissa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!