Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pavel Datsjukin saanut SKA pelaa tänään harjoitusottelun Jokereita vastaan – ”Kaikki haluavat voittaa meidät”

Urheilu
 
Heikki Saukkomaa / Lehtikuva
Pavel Datsjuk kurvailee jatkossa SKA-paidassa.
Pavel Datsjuk kurvailee jatkossa SKA-paidassa. Kuva: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva

Jääkiekon KHL:ssä pelaavan Jokerien kotimaan harjoitusottelukausi päättyy jo tänään torstaina.

Loput harjoitusottelunsa KHL-joukkue pelaa Venäjällä. Myös runkosarjan Jokerit aloittaa pitkällä vieraspelien sarjalla, sillä seura pelaa seitsemän ensimmäistä runkosarjan peliään vieraissa. Runkosarja-avaus KHL:ssä pelataan 23. elokuuta.

Ensimmäinen runkosarjan kotiottelunsa Jokerit pelaa 17. syyskuuta.

Viimeisessä kotimaan harjoitusottelussa Jokerit kohtaa Pietarin SKA:n, jonka riveissä pelaa alkavalla kaudella myös Pavel Datsjuk.

Datsjuk, 38, purki viime kauden jälkeen NHL-sopimuksensa Detroit Red Wingsin kanssa ja palasi kotimaahansa.

”Päätös Venäjälle palaamisesta tuli sydämestä. Oliko se oikea, sen näkee myöhemmin, mutta toistaiseksi on tuntunut hyvältä”, Datsjuk sanoo Jokerien tiedotteessa.

Datsjukin rinnalla harjoitusotteluissa on pelannut kaksi muuta NHL-taustaista pelaajaa. Ilja Kovaltšuk on pelannut SKA:ssa vuodesta 2013 lähtien ja Sergei Plotnikov saapui seuraan täksi kaudeksi.

”Kemiamme rakentuvat hiljalleen. En ole pelannut vielä montaa peliä, mutta ainakin isossa kaukalossa täytyy luistella enemmän. Se ei kuitenkaan pelota minua.”

SKA on jälleen yksi kauden ennakkosuosikeista.

”Kaikki haluavat voittaa meidät. Vastustajan on paljon helpompi pelata parasta joukkuetta vastaan kuin meidän olla olla täysin valmiina heikompaa vastustajaa vastaa.”

Jokerit on ennen SKA-peliä kohdannut vain yhden KHL-seuran tämän kesän harjoitusotteluissaan. Sibir Novosibirsk voitti Vantaalla pelatun harjoitusottelun viime viikolla 1–0. Ainoa maali syntyi voittolaukauskilpailussa.

Kahdessa muussa harjoitusottelussaan Jokerit on kohdannut Mestis-joukkueita. Eilen Kiekko-Vantaata vastaan Jokerit oli kahden erän jälkeen 0–3-tappiolla, mutta käänsi pelin 4–3-voitoksi päätöserässä.

Harjoitusottelu Jokerit–SKA Pietari tänään kello 18.30 Espoon Metro Areenalla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!