Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vihdin Pallo luopuu paikastaan superpesiksessä – syynä 10 000 euron maksurästit

Urheilu
 
Kimmo Räisänen
Vihdin Pallo on pelannut superpesistä viiden kauden ajan. Vihdin Pallon Virpi Hukka syöksyi kotipesälle vuonna 2013.
Vihdin Pallo on pelannut superpesistä viiden kauden ajan. Vihdin Pallon Virpi Hukka syöksyi kotipesälle vuonna 2013. Kuva: Kimmo Räisänen

Naisten superpesistä pelannut Vihdin Pallo luopuu sarjapaikastaan. Vetäytyminen tapahtuu välittömästi eikä joukkue pelaa superpesiksen karsintaotteluita. Vihti sijoittui runkosarjassa yhdenneksitoista. Vihdin Pallo pelasi yhtäjaksoisesti viisi kautta pääsarjassa.

Vihdin Pallon tiedotteen mukaan pääsyy luovuttamiseen on maksurästit Superpesis Oy:lle. Rästejä on kertynyt noin 10 000 euroa.

”Suuri osa rästeistä muodostuu tuomaripalkkioista ja erilaisista sanktioista. Superpesis olisi ollut melko joustava maksuaikataulujen suhteen, mutta me katsoimme, ettemme voi esitetyllä tavallakaan tehdä pitävää maksusitoumusta, toteaa Vihdin Pallon varapuheenjohtaja Kai Lehtiranta tiedotteessa.

Vihdin Pallolle on ensi kaudeksi tarjolla paikka suomensarjasta. Tiedotteen mukaan tästä päätetään sen jälkeen kun selviää, millaiset edellytykset seuralla on koota naisten pesäpallojoukkue. Myös konkurssihakemus on mahdollinen.

Pesäpallon kilpailun johtoryhmän päätöksellä Viinijärven Urheilijat säilyttää sarjapaikkansa naisten Superpesiksessä kaudelle 2017. Oulun Lipottarien lisäksi Superpesikseen nousee Ykköspesiksen välierien voittaja.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!