Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ylivieskan Toto 76 -vihjeet

Surprise Lordilla on nyt helpompi vastus.

Urheilu
 
Viikon varma

Reima Kuislan tallin ässiin kuuluvan Surprise Lordin (lähtö 7) tuorein kisareissu ei onnistunut aivan toivotusti. Se taipui lopussa pronssille. Tällä kertaa lähtöpaikka on takarivissä, joten ori ei pääse mielipaikalleen keulaan. Ylivieskassa vastus on kuitenkin selvästi viimekertaisia kilpailuja helpompi, eikä kunnossa pitäisi olla vikaa. Tässä seurassa nyt Jukka Torvisen rattailleen saava konkari on lähellä voittoa.

Viikon tärppi

Hopeadivisioona eli lämminveristen toiseksi kovin sarja (lähtö 2) ajetaan sähäkkänä mailin ryhmäajona. Lähtökiihdytys näyttelee isoa roolia. Jos vauhti menee hullutteluksi, suosikki Star Martini on vahvoilla, mutta sen peliosuus vaikuttaa nousevan liian suureksi. Sisäradalta tulisesti matkaan ampaiseva Bory on suosikki keulapaikan saajaksi. Jos vauhti ei mene aivan hullutteluksi, Esa Holopaisen ajokilla on yllätyssauma.

Seuraa tätä

Sunnuntaina Maarianhaminassa ajettava kylmäveristen Pohjoismaiden mestaruuskilpailu on kerännyt kovimmat suomenhevosnimet, joten Ylivieskassa ei ihan parhaita menijöitä ole mukana. Kuninkuuskisan osallistujista viivalla ovat Metkutus ja Elias Intomieli (lähtö 5), joka oli avausmatkalla niukasti toinen. Molemmat kärsivät ikävistä lähtöpaikoista, joten suosikin viitan saa tauolta pirteänä palannut Siirin Älli.

 

Toto 76-kierros 32 / Ylivieska

HS:n Toto 76-vihjesysteemi:

1. lähtö: 15, 7, 1

2. lähtö: 10, 5, 7, 1

3. lähtö: 2, 8

4. lähtö: 2, 5, 4, 7

5. lähtö: 8, 9, 11

6. lähtö: 1, 12, 10

7. lähtö: 9

 

3x4x2x4x3x3x1= 864 riviä – 43,20 euroa.

 

Peliaika päättyy lauantaina 13.8. kello 15.30. Toto76 ajetaan lähdöissä 4-10.

HS:n viime viikon Toto 76 -vihjeessä oli viisi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!