Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hannu Manninen palaamassa yhdistetyn kilpailuihin – ”Näytöt pitää antaa ja sen myötä sitten kisoihin taas mukaan”

Urheilu
 
Seppo Solmela
Hannu Manninen harjoittelee kisakausi mielessään.
Hannu Manninen harjoittelee kisakausi mielessään. Kuva: Seppo Solmela

Yhdistetyn hiihdon takavuosien menestyjä Hannu Manninen on palaamassa takaisin kilpailuihin. Hiihtoliitto tiedotti perjantaina, että Manninen on aktivoinut FIS-koodinsa ja hänellä on käynnissä kolmen kuukauden kilpailukarenssiaika.

Manninen, 38, kilpaili viime keväänä Taivalkosken SM-kisoissa ja sijoittui neljänneksi.

”Taivalkosken kisa tuntui tosi kivalle ja aloin miettimään, voisiko sitä tulevan kauden aikaan käydä lisää kisoja. Se oli oikeastaan ainut sykäys, tuo kevään kilpailu”, Manninen sanoo tiedotteessa.

Manninen sanoo, että lopullinen päätös on vielä tekemättä.

”Nyt lähinnä vaan päätös on tehty sen myötä, että se FIS-koodi on aktivoitu ja siihen liittyvä karenssiaika on käynnissä. Sitten on kaikki mahdollisuudet osallistua kisoihin sekä Suomessa että ulkomailla.”

Manninen on kilpaillut viime vuosina triathlon-kilpailuissa. Perhe ja siviilityö ovat jatkossakin hänen prioriteeteissaan kärjessä. Kesän jälkeen hän aikoo aloittaa lajinomaisemman harjoittelun, eli hiihdon ja mäkiharjoitukset.

”Suomella on hyvä nuori porukka, ne tekee kovasti töitä sen eteen, että menestystä tulee. Ei tässä lähetä kenenkään varpaille hyppimään. Näytöt pitää antaa ja sen myötä sitten kisoihin taas mukaan”, Manninen sanoo.

Tulevana talvena MM-kisat kilpaillaan Lahdessa.

”Kyllähän se on ihan selvä, kun tämmöisen ratkaisun tekee ja päättää satsata sen, minkä pystyy perheen ja työn ohella kisoihin ja harjoitteluun, niin kyllähän sitä mielessään itse maalailee kaikenlaisia kuvia. Olisihan se hieno nähdä ittensä vielä kotimaisemissa arvokisoissa, ei sitä voi kieltää. Mutta niin kuin sanoin, niin mitään yksittäistä kisaa ei ole tavoitteena.”

Manninen on kilpaillut yhdistetyn maailmancupissa viimeksi kaudella 2010–11. Hän on voittanut kolme mitalia olympialaisista, jotka kaikki ovat joukkuekilpailuista. MM-kisoissa hänellä on yksi henkilökohtainen ja kaksi joukkueen maailmanmestaruus sekä yksi hopea ja kaksi pronssia joukkuekilpailuista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!