Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rion liikennejärjestelyille kritiikkiä – urheilija odotti ambulanssia puolitoista tuntia

Urheilu
 
PHIL NOBLE / Reuters
Uuden-Seelannin Sonny Bill Williams jouduttiin taluttamaan pois rugbykentältä ottelussa Japania vastaan.
Uuden-Seelannin Sonny Bill Williams jouduttiin taluttamaan pois rugbykentältä ottelussa Japania vastaan. Kuva: PHIL NOBLE / Reuters

Rion olympialaisten kritiikki laajeni myös liikennejärjestelyihin, kun uusiseelantilainen rugbynpelaaja Sonny Bill Williams joutui odottamaan ambulanssia peräti puolitoista tuntia loukkaantumisensa jälkeen.

Australian Daily Telegraph, että Williamsin akillesjänne repeytyi ottelussa Japania vastaan, mutta ambulanssin saaminen kesti.

Kansainvälisen olympiakomitean varapuheenjohtaja John Coates tuskaili tilannetta. Hän kertoo, että kansainvälisen olympiakomitean edustajat tapaavat lajiliittojen ja kansallisten olympiakomiteoiden sekä järjestelytoimikunnan edustajia päivittäin. Vaikka aamutapaamiset paranevat, ongelmiakin ilmenee.

”Kuljetuksissa on yhä selkkauksia. Olympiakaistat toimivat hyvin urheilijoille, mutta kun Sonny Bill loukkasi akilleksensa ambulanssi ei tiennyt mihin mennä ja se kesti puolitoista. Onneksi se oli akilles eikä aivotärähdys”, Coates sanoi.

Williamsin tapaus ei ole ainoa liikenteessä sattunut ongelma kisoissa. Riossa on esimerkiksi myös hyökätty mediaa kuljettanutta bussia vastaan.

Kehuja Coatesilta ei saa myöskään kisaturistien opastus.

”Muutama päivä sitten maahockeyn katsojat lähtivät kävelemään asemalta väärään suuntaan. He kävelivät neljä kilometriä eivätkä ehtineet peliinsä”, Coates kertoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?