Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pituushypyssä senttipeliä, Fraser-Pryce suistettiin satasella valtaistuimelta

Urheilu
 
DAVID GRAY / Reuters
Elaine Thompson (oik.) ehti maaliin ensimmäisenä. Shelly-Ann Fraser-Pryce (vas.) jäi kolmanneksi, kun Tori Bowie kiilasi jamaikalaisten väliin.
Elaine Thompson (oik.) ehti maaliin ensimmäisenä. Shelly-Ann Fraser-Pryce (vas.) jäi kolmanneksi, kun Tori Bowie kiilasi jamaikalaisten väliin. Kuva: DAVID GRAY / Reuters

Yhdysvaltain Jeff Henderson venytti viimeisellä hypyllään voittoon miesten pituushypyn olympiafinaalissa. Henderson leiskautti tuloksen 838 ja ohitti sentillä johtopaikkaa pitäneen Etelä-Afrikan Luvo Manyongan.

Pronssille kilpailussa hyppäsi Lontoon voittoa puolustanut britti Greg Rutherford tuloksella 829.

Naisten sadalla metrillä kaksi edellistä olympiakultaa voittanut Jamaikan Shelly-Ann Fraser-Pryce joutui tyytymään nyt pronssimitaliin. Voitto meni silti Jamaikalle, kun nopein oli Elaine Thompson ennen Yhdysvaltain Tori Bowiea. Thompsonin voittoaika oli 10,71.

Alkukaudella varpaansa loukannut Fraser-Pryce oli tyytyväinen mitaliin.

”Aluksi en uskonut, että olisin näissä kisoissa. Matka on ollut kova. Halusin mahdollisuuden puolustaa titteliäni, se oli todella raskasta. Sanoisin, että nämä olivat parhaat kilpailuni koskaan. Tiedän kuinka kovaa tein, tiedän kivun, tiedän uhraukset, tiedän kyyneleet, tiedän kaiken. Kaikesta huolimatta tartuin mahdollisuuteeni ja pidin keskittymisn kilpailussa, vaikka todennäköisyydet olivat minua vastaan”, Fraser-Pryce sanoi.

Lähde: Reuters

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!