Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Olympiavoittaja ryöstettiin Riossa aseella uhaten

Riossa uinnin viestikultaa voittanut Ryan Lochte koki kauhunhetkiä varhain sunnuntaiaamuna paikallista aikaa.

Urheilu
 
Juha Hiitelä

Yhdysvaltalaisuimari Ryan Lochte oli joukkuekavereidensa kanssa matkalla brasilialaisen kilpakumppanin järjestämiin juhliin, kun kuski pysähtyi tankkaamaan. Tuolloin ryhmä kohtasi ryöstäjät, joilla oli aseita ja veitsiä.

USA Today -lehden mukaan Lochten mukana oli ainakin yksi hänen joukkuekaverinsa. Australian Fox Sports -televisiokanavan mukaan ryhmässä oli Lochten lisäksi kolme muuta USA:n olympiauimaria, jotka olivat lähteneet juhlistamaan lauantaina päättyneitä olympiauinteja.

USA Todayn haastatteleman Lochten äidin mukaan hänen pojaltaan varastettiin lompakko, mutta mestariuimari ja muut ryhmän jäsenet selvisivät tilanteesta ilman fyysisiä vammoja ja ovat palanneet joukkueen tukikohtaan.

”He ovat kaikki järkyttyneitä”, Ileana Lochte kertoi yhdysvaltalaislehdelle.

Kansainvälisen olympiakomitean KOK:n tiedottaja Mark Adams on kiistänyt tiedot uimareihin kohdistuneesta hyökkäyksestä ja sanonut, etteivät tiedot pidä missään tapauksessa paikkansa.

Lochte, 32, on kuusinkertainen olympiavoittaja, joka Riossa voitti yhden olympiakullan 4 x 200 metrin vapaauintiviestissä.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!