Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mira Potkoselle hävinnyt Katie Taylor taisteli kyyneliä vastaan haastattelussa: ”Näiden tyttöjen ei pitäisi voittaa minua”

Hallitseva olympiavoittaja Katie Taylor oli tappion jälkeen kuin maansa myynyt.

Urheilu
 
Maisa Soininen
PETER CZIBORRA / Reuters
Katie Taylor painoi päänsä pyyhkeeseen.
Katie Taylor painoi päänsä pyyhkeeseen. Kuva: PETER CZIBORRA / Reuters

Nyrkkeilyn 60 kilon sarjan hallitseva olympiavoittaja ja viisinkertainen maailmanmestari Katie Taylor kohtasi valtavan pettymyksen, kun Mira Potkonen päätti hänen taipaleensa Rion olympialaisissa.

30-vuotiaalle Taylorille tappio oli shokki. Heti ottelun jälkeen hän yritti kuvailla tunnelmiaan irlantilaisen RTÉ Sportin haastattelussa. Silmin nähden pettynyt ja kyyneliä vastaan kamppaileva Taylor joutui kokoamaan itseään tovin, ennen kuin pystyi antamaan toimittajalle kommentit ottelusta.

”Tämä on todella iso pettymys. Minulla on ollut todella, todella vaikea vuosi, paljon tappioita. Tätä on todella vaikeaa sulattaa”, Taylor sai sanottua.

”Olympialaiset ovat minulle unelma ja tulin tänne, valmistauduin hyvin ja annoin kaikkeni, mutta joskus ei vain onnistu. Sydämesi suunnitelma ei ole aina Jumalan suunnitelma. Haluan kiittää kaikkia tuesta ja rukouksista. Olen niin nöyränä niiden edessä”, hän jatkoi.

Potkonen voitti ottelun tuomariäänin 2–1. Taylor voitti ensimmäisen ja kolmannen erän, kun taas toinen ja neljäs erä merkittiin Potkoselle.

”Hän todennäköisesti voitti toisen erän, mutta mielestäni kolme muuta erää menivät minulle. Minun pitäisi voittaa nämä tytöt. En tiedä mitä muuta sanoa. Näiden tyttöjen ei pitäisi voittaa minua”, kuului pettyneen Taylorin analyysi.

Markku Ulander / Lehtikuva
Suomen Mira Potkosen lyönnit olivat irlantilaiselle liikaa.
Suomen Mira Potkosen lyönnit olivat irlantilaiselle liikaa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?